H αποστολή της ομάδας αφίχθη πριν λίγες ώρες στη μεσσηνιακή έδρα, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου φιλοξενείται στο Γυμναστήριο Παραλίας Καλαμάτα, όπου στις 19.00 (Live Streaming ESAP TV You Tube) θα βρεθεί αντιμέτωπη για 2η φορά μέσα σε μία εβδομάδα με τον Α.Ο. Καλαμάτα 80, στον 1ο αγώνα των δύο ομάδων στα "σαλόνια" του ελληνικού βόλεϊ και τη 2η φετινή "μονομαχία" των αδελφών Αλεξάκη, Νίκου (Άθλος Ορεστιάδας) - Αλέξανδρου (Α.Ο. Καλαμάτας '80).
Στόχος της ομάδα μας, μετά την πρόσφατη νίκη στο πλαίσιο των προκριματικών League Cup «Ν. Σαμαράς» της Ορεστιάδας, να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της επί της μαχητικής νεοφώτιστης ομάδας και να ξεκινήσουν τα παιδιά του Κριστιάν Τσιτιγκόι με ιδανικό τρόπο τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.
Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θα κυνηγήσουμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο προπονητής μας Κριστιάν Τσιτιγκόι και συνέχισε: «Όπως είδαμε στο πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα στο League Cup «Ν. Σαμαράς» η ομάδα της Καλαμάτας είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος, μάχεται για κάθε πόντο και είναι δύσκολο να κερδίσεις πόντους. Δεν τα παρατάνε ποτέ, πολεμάνε κάθε φάση, άσχετα αν βρίσκονται μπροστά ή πίσω στο σκορ. Περιμένουμε ένα ακόμη αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δουλέψουμε σκληρά» δήλωσε λίγες ώρες πριν από το εναρκτήριο φετινό σερβίς της Volleyleague για την ομάδα μας.
Αναφερόμενος δε στο φετινό πρωτάθλημα ο Ρουμάνος τεχνικός, το χαρακτήρισε «παράξενο» εξαιτίας του μικρού αριθμού ομάδων που συμμετέχουν και για αυτό όπως είπε «κάθε παιχνίδι φέτος κάθε πόντος θα «μετράει» ιδιαίτερα..»
Από την πλευρά του ο κεντρικός μας Εντουάρντο Ράμος στάθηκε στις δηλώσεις του στις «παγίδες της πρεμιέρας» τις οποίες ο Άθλος καλείται να αποφύγει στην Καλαμάτα: «Αρχίζει το πρωτάθλημα και θέλουμε να μπούμε “με το δεξί” στη νέα σεζόν της Volleyleague. Παίζουμε εκτός έδρας με έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο, που όπως είδαμε και στο μεταξύ μας παιχνίδι στο League Cup “N. Σαμαράς» μάχεται σε όλο το παιχνίδι για το καλύτερο και δεν τα παρατά. Επειδή συνήθως οι πρεμιέρες κρύβουν… παγίδες, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας και να μπούμε από την αρχή δυνατά στο ματς. Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, ώστε να φύγουμε από την Καλαμάτα με ένα θετικό αποτέλεσμα και να ανέβουμε ακόμη περισσότερο ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια.»
Info
Volley League 2023-2024- 1η αγωνιστική
Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023
Γυμναστήριο Παραλίας Καλαμάτα, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεράνιος, Παρατηρητής: Κοσμάς, Σπίνας, Γραμματεία: Αρμακόλλα.

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!