Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Tennis  Europe & την  ΕΦΟΑ , διοργάνωσε με επιτυχία το διεθνές τουρνουά , συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14 χρονών, σε απλό και διπλά. Το τουρνουά ξεκίνησε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου ,με την παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ.Σταματιάδη Δημήτρη. 

 Ο ιστορικός σύλλογος αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης μετά από πολλά χρόνια ανέλαβε την ευθύνη διοργάνωσης διεθνή αγώνα με τον τίτλο Αλεξανδρούπολης juniors. η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα το tennis Europe. 
Την άριστη οργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σταματιάδης Δημήτρης.
 Η επίσκεψη του κυρίου Σταματιάδη περιελάμβανε και συναντήσεις γνωριμίας και συνεργασίας με τοπικούς φορείς. 

Ο πρώτος που συναντήθηκε ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Αλεξανδρούπολης Θεόδωρος Βουρδόλης.
 Η συζήτηση μεταξύ τους αφορούσε το μεγάλο πρόβλημα πού υπάρχει και είναι αυτό των εγκαταστάσεων για το τένις της Αλεξανδρούπολης.
 Ο Αντιδήμαρχος Βουρδόλης Θεόδωρος δήλωσε: Υπάρχει έτοιμη ώριμη και κοστολογημένη μελέτη για δημιουργία 7 γηπέδων τένις, η δημοτική αρχή θα κινηθεί στην κατεύθυνση κατασκευής και ολοκλήρωσης του έργου.

Η δεύτερη συνάντηση που είχε ο κύριος Σταματιάδης αφορούσε την γνωριμία με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κύριο Χριστοδούλο Τοψίδη.
 Ο κύριος Τοψίδης συνοδευόμενος από τον νεοεκλεγέντα επίσης περιφερειακό σύμβουλο Έβρου Χριστόδουλο Μεντίζη , συνομίλησαν για λίγα λεπτά με τον πρόεδρο της ΕΦΟΑ.
 Ο νέος Περιφερειάρχης δήλωσε ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία της Περιφέρειας και των Δήμων για τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων για το άθλημα του τένις. 
Άθλημα το οποίο τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη μαζικότητα . 
Τέλος ο Διευθυντής των αγώνων Θανάσης Μιχαηλίδης δήλωσε: 
Οι αγώνες στέφθηκαν με οργανωτική επιτυχία. 
Ευχαρίστησε επίσης τους αθλητές για την ποιότητα και αγωνιστικότητα τους , καθώς επίσης για το ήθος και την ευγένεια τους. 
 Προσκάλεσε τέλος όλους να έρθουν ξανά στην Αλεξανδρουπολη στον επόμενο διεθνή αγώνα. 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κος Σταματιάδης Δημήτρης τίμησε με την παρουσία του στο διεθνές τουρνουά που ο ιστορικός σύλλογος Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης μετά από πολλά χρόνια ανέλαβε την ευθύνη διοργάνωσης διεθνή αγώνα με τον τίτλο Αλεξανδρούπολης juniors , η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα το tennis Europe.
Σταματιάδης Δημήτρης , πρόεδρος ΕΦΟΑ: Το τένις στην Αλεξανδρούπολη έχει μεγάλη παράδοση , είναι μεγάλη η χαρά μας που η Αλεξανδρούπολη φιλοξενεί ένα τουρνουά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας , το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ υψηλό , οι συμμετοχές είνα πάρα πολύ δυνατές και είναι βέβαιο ότι αυτό το τουρνουά θα αποτελέσει πλέον παράδοση και θα γίνεται κάθε χρόνο στην Αλεξανδρούπολη. Παπανδρούδης Ανδρέας ,πρόεδρος ΑΟΑ: Είναι χαρά μας του χρόνου περίπου στην ίδια εποχή να διοργανώσουμε και πάλι το tennis Europe στην Αλεξανδρούπολη, νομίζω σαν πρώτη διοργάνωση πήγαμε αρκετά καλά , ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση.
Σταματιάδης Δημήτρης ,πρόεδρος ΕΦΟΑ: Ευελπιστούμε η τοπική αυτοδιοίκηση θα είναι κοντά στα σωματεία μας , η πραγματικότητα είναι μία, ό,τι το τένις και τα άλλα αθλήματα της ομοσπονδίας μας γνωρίζουν μια αλματώδη ανάπτυξη , οπότε είναι βέβαιο ότι και οι τοπικές αυτοδιοικήσεις θα σταθούν κοντά στα σωματεία διότι πλέον είναι ένα αίτημα μιας μεγάλης κοινωνίας , της τενιστικής κοινωνίας όλων των πόλεων και φυσικά στην περιοχή που είμαστε τώρα Θράκη , Ανατολική Μακεδονία υπάρχουνε πάρα πολλά παιδιά , παρα πολύ ενήλικες που παίζουνε τένις και υπάρχει η ανάγκη καινούργιων εγκαταστάσεων και βελτίωση των υπαρχουσών.


 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!