Η χθεσινή επιστροφή του του Άθλου Ορεστιάδας στο δρόμο των επιτυχιών της Volleyleague συνοδεύτηκε με τo δυναμικό «come back» τριών ξένων άσων μας στο… Έβερεστ των στατιστικών κατηγοριών του φετινού πρωταθλήματος. 
 Οι «συνήθεις ύποπτοι» Ρενάν Μπουιάτι, Μοχαμαντρέζα Μπέικ και Εντουάρντο Ράμος με την απόδοσή τους στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Πήγασου Πολίχνης τέθηκαν ξανά επικεφαλής μετά από 7 αγωνιστικές στις ψηλότερες θέσεις βασικών κατηγοριών των κορυφαίων του πρωταθλήματος, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο τον Άθλο Ορεστιάδας! 
 Ο διεθνής Βραζιλιάνος «μπόμπερ» Ρενάν με τους 24 πόντους που σημείωσε στην αναμέτρηση της Πολίχνης πήρε ξανά με συνολικά 127 πόντους στα χέρια του τα σκήπτρα του κορυφαίου σκόρερ, με τον Ιρανό Μπέικ να φιγουράρει στην 4η θέση με 108π. στο club των «100ρηδων», μαζί με Ερνάντεζ (ΠΑΟ, 125π) και Οκάμπο (Α.Ο. Καλαμάτα ‘80, 119π). 
Παράλληλα ο 3χρονος «γίγαντας» Ρενάν βρίσκεται και στην 3η θέση των κορυφαίων σκόρερ σε πόντους/ανά σετ με 5.08 (127/25), πίσω από τους Οκάμπο και Ερνάντεζ.
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!