Εκνευρισμός επικρατεί στον ΑΟ Μαϊστρου , καθώς όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωσή τους, εκφράζονται έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις του διαιτητή Σταφυλά στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Β΄ που έληξε ισόπαλο 1-1.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

                    Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024
 Αγώνας πρωταθλήματος Β Εβρου  
     Εθνικός Β - Α.Ο Μαΐστρου 

Ένας αγώνας όπου οι δύο ομάδες είχαν μέσο όρο ηλικίας κάτω των 18 χρόνων και για το τοπικό πρωτάθλημα θα έπρεπε να είναι γιορτή και διαφήμιση, ορίστηκε ένας διαιτητής όπου δεν νομίζουμε πραγματικά να υπάρχει ομάδα που να θέλει να παίζει παιχνίδι της άλλα δεν υπολογίζαμε ότι η αλαζονεία του μπορούσε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα.. 
Δυστυχώς το μίσος προς την ομάδα μας(το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι που έχει παίξει την ομάδα μας) παρέσυρε και τους άλλους δύο βοηθούς του όταν έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο ημίχρονο, βγάζοντας κάρτα σε παίχτη μας επειδή πήγε να διορθώσει το σημαιάκι του κόρνερ λέγοντας του ότι δεν είναι δουλειά σου. 
Στην ίδια φάση τιμωρήθηκαν άλλοι 2 ποδοσφαιριστές με κίτρινη κάρτα γιατί διαμαρτυρήθηκαν για την πρώτη.. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν θυμόμαστε αν έδωσε έστω ένα φάουλ υπέρ της ομάδος μας.. 
ΥΓ1. 
Ο Αθλητικός Όμιλος Μαΐστρου θα συνεχίσει το έργο του βάζοντας ένα λιθαράκι για την ανάπτυξη αυτού του έρμου Εβρίτικου ποδοσφαίρου, στέλνοντας και ενισχύοντας με ποδοσφαιριστές τις Μεικτές Έβρου και εσείς από την ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, την επιτροπή του Πρωταθλήματος, αλλά και την επιτροπή Διαιτησίας να συνεχίσετε να στέλνετε τους αλαζόνες με ύφος πολλών καρδιναλίων (που απλά κάνουν μια δεύτερη δουλειά για το μεροκάματο αδιαφορώντας για οποιαδήποτε βελτίωση και τον ιδρώτα που ρίχνουμε καθημερινά για αυτό που αγαπάμε) να ειρωνεύονται τα παιδιά μας/σας. 
ΥΓ2.
 Όχι άλλοι Σταφυλάδες για το ποδόσφαιρο..
 ΥΓ3. 
Ο σύλλογος μας θα τιμωρηθεί για τις πράξεις που έλαβαν χώρα με τη λήξη του αγώνα βάση των κανονισμών..
Άραγε θα θέλαμε να μάθουμε αν ποτέ υπάρχει αντίστοιχα τιμωρία και κανονισμοί για τους «άρχοντες» αυτούς.
 ° Ευχαριστούμε τον ΜΓΣ Εθνικό για την φιλοξενία. 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!