Η ΠΑΕ ΡΙΖΙΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΜΟ ΡΟΥΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

                                                   Α.Μ.Ο.Ρούσσας - Π.Α.Ε.Ρ. 3-1.
                         Ευχαριστούμε την ομάδα της Ρούσσας για την άψογη φιλοξενία!!!
 Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Ρούσσας!!! Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας, καθώς είχε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού!!! Είχε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για γκολ με Ραδιόγλου και Ντινούδη και ένα δοκάρι μετά από μακρινό σουτ του Καστρινού Π!!!
Δυστυχώς καμία ευκαιρία δεν κατέληξε γκολ και έτσι το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 0-0!!! Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ρούσσας μπήκε καλύτερα στο ματς και ευτύχησε να σκοράρει στο 50' και στο 55' με δυο παρά πολύ μακρινά σουτ τα οποία αιφνιδίασαν τον τερματοφύλακα μας!!!!
 Από εκεί και πέρα η ομάδα μας ανέβηκε στο γήπεδο με σκοπό να γυρίσει το ματς, αλλά μετά από ένα λανθασμένο διώξιμο της μπάλας από αμυντικό μας, η μπάλα κατέληξε στον αντίπαλο επιθετικό και ήρθε το 3-0 στο 81'!!! 
Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και πέτυχε ένα γκολ με τον Βογιατζή στο 83' αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο!!! 
Ευχαριστούμε την ομάδα της Ρούσσας για την άψογη φιλοξενία!!! 
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν να βοηθήσουν την προσπάθεια μας και ευχαριστούμε και το σούπερ μάρκετ Άριστα στα Ρίζια για την προσφορά μικρό γευμάτων στην αποστολή της ομάδας μας!!! 
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν ( Καστρινός) Οσανλής, Ντινούδης, Μιχαηλίδης, Μπατιατίδης (c), Καστρινός Π, Καπουλούς, Καστρινός Κ, Καλπακίδης, Μπεκίρι, Τσελιγκίρ, Ραδιόγλου. Επίσης αγωνίστηκαν: Βογιατζής, Ανδρεάς, Δελής, Κιοτσίκης και Τσιρούδης!!! 
Συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν!!! Συνεχίζουμε!!!
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια