Στο Δημαρχείο Σουφλίου παρευρέθηκε στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης μετά και την τοποθέτησή του ως Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος. 
Τον νέο Διοικητή του Δ’ Σώματος συνόδευε ο Ταξίαρχος της 50 ης Ταξιαρχίας Πεζικού Κοντός Αθανάσιος. 
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος κατά την διάρκεια της συνάντησης τους, παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Μπαλτζή Γεώργιου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δαρούση Δημήτριου, οι δύο Ταξιαρχίες που εδρεύουν στην περιοχή του Δήμου Σουφλίου διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο καθώς κρίνεται σημαντική η συνεισφορά τους στην από κοινού επίλυση προβλημάτων και περιστατικών. 
Ακόμη τονίστηκαν οι ιδιαιτερότητες αλλά και τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η περιοχή του κεντρικού Έβρου και η σημαντική παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας, γεγονός που δημιουργεί το υψηλό αίσθημα ασφάλειας που διακατέχει τους πολίτες του Δήμου Σουφλίου αναγνωρίζοντας την υψηλή ετοιμότητα των μονάδων της περιοχής μας.
 Άλλωστε ο νέος Διοικητής του Δ’ Σώματος αποτελεί άριστο γνώστη της σημαντικότητας των μονάδων της περιοχής, καθώς διετέλεσε στο παρελθόν Διοικητής της 12 ης Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη. 
Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος παρέδωσε στον νέο Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, αναμνηστική τιμητική πλακέτα, αλλά και μεταξωτά που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της περιοχής.


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!