Αδιανόητο σκηνικό στα Δωδεκάνησα, καθώς παίκτης του Ηρακλή Λάρδου έριξε ενεέρια κλωτσια στο κεφάλι αντιπάλου του, που αγωνιζόταν στον Ποσειδώνα Καρπάθου. 
Ο Νασόπουλος της ομάδας της Καρπάθου -ο οποίος ήταν αυτός που χτυπήθηκε- πήγε στο γενικό νοσοκομείο Ρόδου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 
Εν συνεχεία, συνοδεία μελών της διοίκησης του Ποσειδώνα Καρπάθου, πήγε στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου, υπέβαλε μήνυση κατά του Ταγκάεφ, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ο Νασόπουλος δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Κάρπαθο, έμεινε στη Ρόδο συνοδεία του προέδρου του σωματείου, Κοσμά Γιαλλουράκη για να εξεταστεί τη Δευτέρα (8/4) από ιατροδικαστή και να ακολουθηθεί η περαιτέρω δικαστική διαδικασία. Πληροφορίες της ίδιας πηγής αναφέρουν πως θα επιληφθεί του συμβάντος ο αρμόδιος αθλητικός εισαγγελέας. 
Ο Ποσειδώνας Καρπάθου έκανε μήνυση στον Ταγκάεφ, τον οποίο αναζητεί η Αστυνομία. ”Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή! Έτσι πρέπει όλοι το αντιλαμβανόμαστε, αυτό είναι ο αθλητισμός και πρέπει όλους να μας ενώνει. 
Για τα παιδιά μας, τις ακαδημίες μας, το νησί μας, για την χαρά του παιχνιδιού! Τα χθεσινά γεγονότα που ζήσαμε, δεν μπορούν εύκολα να αποτυπωθούν σε μία ανακοίνωση. Το σημαντικό ήταν η σωματική ακεραιότητα των αθλητών μας και όχι το αποτέλεσμα. Τα 2,3 άτομα που ήμασταν εκεί, προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε ότι θα φύγουμε όλοι σώοι και αβλαβής. 
Εκ του ασφαλούς και με ηρεμία, πολλά μπορούμε να πούμε”, γράφει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο. 
 Από την πλευρά του, ο Ηρακλής Λάρδου καταδίκασε τα όσα συνέβησαν με σχετική ανακοίνωση που, μεταξύ άλλων, αναφέρει: 
“Αρχικά καταδικάζουμε την απερίσκεπτη ενέργεια του ποδοσφαιριστή μας ΤΑΓΚΑΕΦ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Μανώλη Νασόπουλο, δηλώνοντας πως σε ότι χρειαστεί θα είμαστε κοντά του. Δίχως να θέλουμε να δικαιολογήσουμε σε καμία περίπτωση την κίνηση αυτή, θα αναφέρουμε απλώς, πως ο Μπάμπης Ταγκάεφ αγωνίζεται για πάνω από 15 χρόνια στα γήπεδα της Ρόδου και ουδέποτε έχει εμπλακεί στον παραμικρό καυγά. 
 Το χθεσινό περιστατικό είναι σαφέστατα κατακριτέο και ξάφνιασε πολύ περισσότερο εμάς τους ίδιους. Ευχόμαστε να είναι και η τελευταία που βλέπουμε τέτοιες εικόνες στα γήπεδα και θα κάνουμε κι εμείς από την πλευρά μας ό,τι μπορούμε για να συμβεί αυτό”. 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!