ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΣΟΓΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ (ΒΙΝΤΕΟ)



Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Ενόργανης Γυμναστικής Α’-Β’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων). Οι αγώνες διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη, στο Ε.Γ. Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», στις 11-12 Μαΐου 2024.
 Ο αθλητής Κόσογλου Νικόλαος (Ο.Ε.Γ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ) αγωνίστηκε στην κατηγορία Juniors Κρίκοι- και κατέλαβε με βαθμολογία 11.500 την τρίτη θέση. 
Δείτε το Βίντεο από την προσπάθεια του αθλητή , να θυμίσουμε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του η πρώτη του εμφάνιση μετά από δυο χρόνια !!
 Στο πρωτάθλημα παρόν ήταν ο συντονιστής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Γιάννης Παπαγεωργίου, η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο Πρόεδρος των Ε.Α.Κ.Θ. Κωνσταντίνος Βιολιτζής. Από πλευράς της διοίκησης της Ε.Γ.Ο. παρέστησαν ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του αθλήματος της Ενόργανης Γυμναστικής Αβραάμ Σαπρανίδης, η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη, ο Έφορος Υλικού Δημήτρης Τσεγκέλης, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Νεκτάριος Κελεσίδης, το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Προβιάς και το μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Ψαθάς, ενώ παρών ήταν επίσης ο εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. στην Ε.Ο.Ε. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης.

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια