Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στον Έβρο (Σουφλί), ενώ παράλληλα αγωνίστηκε με εξαιρετική επιτυχία στον Ορέστη Ορεστιάδας , κέρδισε το κύπελλο ΈΠΣ Έβρου 2023-24 , ήταν από τους πρωταγωνιστές της λαμπρής πορείας και άνετης παραμονής στη Γ εθνική κατηγορία .
Ο  Παύλος Λογαράς  έχει αγωνιστεί στην Νίκη Βόλου, ΠΑΕ Βόλος, ΠΑΟΚ ,Νίκη Απαλού,  ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Νίκης Απαλού .

'Τελειώνοντας την στρατιωτική μου θητεία 9 μήνες στον Έβρο μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα του Ορέστη στην Γ´ Εθνική με γεμάτη σεζόν και να βοηθήσω και γώ στα μέγιστα στους στόχους που έθεσε ο Σύλλογος . "

Έτσι αποχαιρέτησε ο Παύλος Λογαράς τον Ορέστη Ορεστιάδας: 
 ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ 
 Μια πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά έλαβε ΤΕΛΟΣ 2023-2024 ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ και ΆΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ στην κατηγορία .
 Τελειώνοντας την στρατιωτική μου θητεία 9 μήνες στον Έβρο μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα του Ορέστη στην Γ´ Εθνική με γεμάτη σεζόν και να βοηθήσω και γώ στα μέγιστα στους στόχους που έθεσε ο Σύλλογος . 
 Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του συλλόγου κο Παναγιώτη Μαργαριτίδη και όλη την διοίκηση του Ορέστη Ορεστιάδος .
Τον προπονητή μου κο Νίκο Ουσταμπασίδη Όλους τους συμπαίκτες μου για το άψογο κλίμα που επικρατούσε μέσα και έξω από τα αποδυτήρια Και φυσικά τον Υπέροχο κόσμο της Ορεστιάδος που ήταν παρών από την πρώτη έως την τελευταία μέρα στο γήπεδο 🟣⚪️ 
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 🙏 
Καλή επιτυχία στους στόχους της νέας χρονιάς Μ.Γ.Σ. Ορεστης Ορεστιαδας Panagiotis Margaritidis

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!