Επίσκεψη Θ. Ζαγοράκη στην Αλεξανδρούπολη FC! Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της Αλεξανδρούπολης FC, στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, για τα μπαράζ ανόδου στη Γ´ Εθνική. 
 Ο Δήμαρχος της πόλης Ιωάννης Ζαμπούκης, βρέθηκε στο στάδιο Φώτης Κοσμάς, μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, παρακολουθώντας την προπόνηση του Νίκο Μπαχαρίδη και των ποδοσφαιριστών του. 
 Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας και εμβληματική μορφή του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, βρέθηκε στον Έβρο με αφορμή την περιοδεία του, ενόψει των Ευρωεκλογών και δεν έχασε την ευκαιρία να… πατήσει πάλι στο χορτάρι και να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.
 Οι παίκτες, δέχτηκαν τις ευχές του Θοδωρή Ζαγοράκη για τα παιχνίδια μπαράζ, ενώ φωτογραφίθηκε και συνομίλησε με όλο το ΔΣ της ομάδας. 
Το παρόν έδωσε και η υποψήφια Ευρωβουλευτής Κρυσταλλία Αρμενάκη, η οποία ευχήθηκε με τη σειρά της, γρήγορη άνοδο στη Γ´ Εθνική.
 Ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέκος Πατσιώρας, χάρισε και μια μπλούζα της ομάδας στο Δήμαρχο, τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές απολάμβαναν τη συζήτηση με το Θοδωρή Ζαγοράκη.



Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!