Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία του Φάρου και υποδέχτηκε με συγκίνηση την ιστορική κούπα του EURO 2004

Εθνική Ελλάδος κόντρα στην Πορτογαλία , νικήτρια με 1-0 στον μεγάλο τελικό του Euro 2004, μέσα στο Στάδιο Ντα Λουζ στη Λισαβόνα.
    Τέσσερις 4 Ιουλίου 2004 ,  είκοσι χρόνια μετά η κούπα που σηκωνόταν από τα χέρια των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη ,όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία του Φάρου και υποδέχτηκε με συγκίνηση την ιστορική κούπα του EURO 2004, φωτογραφήθηκαν με το εμβληματικό τρόπαιο . 
Στο πλαίσιο του TROPHY TOUR powered by OPAP, με τον ΟΠΑΠ και την ΕΠΟ να γιορτάζουν το μεγάλο αυτό ποδοσφαιρικό «θαύμα».
 Η πλατεία του Φάρου Αλεξανδρούπολης φιλοξένησε το απόγευμα της Δευτέρας το τρόπαιο του 2004, ενώ  τίμησε με την παρουσία του ο πρωταθλητής Ευρώπης, Στέλιος Βενετίδης,δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν για μία αναμνηστική φωτογραφία κι ένα αυτόγραφο, με τον ίδιο να μοιράζεται τις αναμνήσεις του από τα γήπεδα της Πορτογαλίας.
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, που κάνει σέντρα στη Γερμανία στις 14 Ιουνίου, το βαρύτιμο τρόπαιο «ταξιδεύει» σε γενέτειρες πόλεις παικτών της «χρυσής» Εθνικής Ομάδας, με στόχο να αναβιώσουν οι ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και συγκίνησης που έζησαν οι φίλαθλοι το καλοκαίρι του 2004.
Τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Ιωάννης Ζαμπούκης ενώ παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης.

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! Αθλητικά Νέα από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια