Με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό, η οικογένεια του Ορέστη Ορεστιάδας αποχαιρετά τον Δημήτρη Τερζούδη, έναν άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με την ιστορία και την ψυχή της ομάδας μας.
Ο Δημήτρης αγωνίστηκε με πάθος και ήθος ως ποδοσφαιριστής του Ορέστη τη δεκαετία του ’90, τιμώντας τη φανέλα μας και χαρίζοντας στους φιλάθλους μας στιγμές δύναμης, αφοσίωσης και ποδοσφαιρικής ποιότητας.
Ήταν ένας παίκτης-σύμβολο, που αγαπήθηκε εντός και εκτός γηπέδων.
Η προσφορά του, όμως, δεν σταμάτησε όταν έκλεισε ο κύκλος του στους αγωνιστικούς χώρους.
Από το 2000 έως το 2005 υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση ως Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διοικητική σταθερότητα και την πρόοδο της ομάδας. Με αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ειλικρινή διάθεση προσφοράς, υπήρξε πάντα παρών όταν τον χρειάστηκε ο Ορέστης.
Ο Δημήτρης Τερζούδης υπήρξε για εμάς κάτι παραπάνω από παίκτης και παράγοντας. Ήταν φίλος, συνοδοιπόρος, άνθρωπος της Ομάδας, με κεφαλαίο «Ο».
Η απώλειά του αφήνει ένα κενό στην οικογένεια του Ορέστη, αλλά και μια παρακαταθήκη ήθους και προσφοράς που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας.
Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Μεταξάδων.
Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Καλό ταξίδι, Δημήτρη.
Θα είσαι για πάντα κομμάτι της ιστορίας μας.
Με τιμή,
ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! tvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου
0 Σχόλια