Ο ταλαντούχος ποδοασφαιριστής στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Α.Ο. Θεσπρωτό, από όπου και επιστρέφει στον Έβρο Σουφλίου, με γεμάτα αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής , πιο ώριμος αγωνιστικά και έτοιμος να προσφέρει άμεσα
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Α.Σ. Έβρος Σουφλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του 21χρονου Δημήτρη Μωραΐτη στο δυναμικό της ομάδας μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Ο Δημήτρης αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του συλλόγου, καθώς έχει φορέσει επανειλημμένα τη φανέλα της ομάδας μας, τόσο τη σεζόν 2023–2024 όσο και τον Ιανουάριο της αγωνιστικής περιόδου 2024–2025, γνωρίζοντας άριστα το περιβάλλον και τη φιλοσοφία της ομάδας.
Στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Α.Ο. Θεσπρωτό, από όπου και επιστρέφει πλέον στην ομάδα μας, πιο ώριμος αγωνιστικά και έτοιμος να προσφέρει άμεσα.
Καλωσορίζουμε ξανά τον Δημήτρη στην οικογένεια του Έβρου Σουφλίου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! sportvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου







0 Σχόλια