Επτά Έλληνες βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από δυστύχημα στη Ρουμανία, σε σύγκρουση μινιβάν με νταλίκα κοντά στην πόλη Λουγκόζ. Το μινιβαν είχε προορισμό τη Γαλλία. Εκτός από τους επτά νεκρούς τραυματίες είναι άλλοι τρεις άνθρωποι.
 H αστυνομία της Ρουμανίας επιβεβαίωσε ότι οι επιβάτες ήταν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδευαν οδικώς για τη Γαλλία, για τον αγώνα της ομάδας τους με τη Λυών την Πέμπτη. Στο μίνι βαν επέβαιναν συνολικά 10 άτομα, εκ των οποίων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επτά εξ αυτών έχασαν τη ζωή τους ενώ άλλοι τρεις έχουν τραυματιστεί όμως η ζωή τους είναι εκτός κινδύνου.
 Σε δήλωσή του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη συντριβή του για την άδικη απώλεια νέων ανθρώπων, τονίζοντας τον ισχυρό δεσμό που ενώνει την ομάδα με τον κόσμο της. 
 Η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη: «Μία ανείπωτη τραγωδία χτύπησε σήμερα την πόρτα μας. Είμαι συντετριμμένος για την τόσο άδικη απώλεια νέων ανθρώπων, φιλάθλων της αγαπημένης μας ομάδας, που ταξίδευαν για να σταθούν δίπλα στον ΠΑΟΚ μας. Θρηνώ μαζί με τις οικογένειες και τα εκατομμύρια συμπατριωτών μας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή τους. Αυτά τα παιδιά, τα παιδιά του ΠΑΟΚ, είναι δικά μας παιδιά, είναι μέλη μιας μεγάλης οικογένειας. Kι εμείς κάνουμε τα πάντα για την οικογένειά μας και δεν αφήνουμε κανέναν μόνο.Η σκέψη μου είναι με τους δικούς τους ανθρώπους. Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά για όσους τραυματίστηκαν και δίνουν κρίσιμη μάχη αυτές τις ώρες.»
  Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου: «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους, καθώς και στην ποδοσφαιρική οικογένεια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους. Η απώλεια μελών της αθλητικής κοινότητας μας γεμίζει θλίψη. Δύναμη και κουράγιο στους δικούς τους ανθρώπους». 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! sportvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου