Η διοίκηση της ΕΛΟΤ, εκπληρώνοντας ακόμη μία δέσμευσή της, βάζει τις βάσεις από φέτος, για τη πραγματοποίηση μέσα στο 2027, του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος, με τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής να αναλαμβάνουν τη φιλοξενία μιας τόσο σημαντικής και ιδιαίτερης διοργάνωσης.
Λεπτομέρειες για το πρωτάθλημα συζητήθηκαν στη συνάντηση του κ. Μανώλη με την πρόεδρο των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Βασιλική Δέρη, τον καθηγητή προπονητικής Θανάση Χατζηνικολάου και τον αποσπασμένο διδάσκων ειδικότητας και επιλογής του ταεκβοντό WT, Χρήστο Ορμανλίδη.
Στη συνάντηση συμμετείχε και το μέλος της τεχνικής επιτροπής της ΕΛΟΤ, Χάρης Παλτογλου.
Και οι δύο πλευρές δήλωσαν πανέτοιμες για την υλοποίηση του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος, με την ΕΛΟΤ να πρωτοπορεί και πάλι αφού θα γίνει η πρώτη ομοσπονδία Ολυμπιακού αθλήματος που διοργανώνει αγώνες σε τέτοιο επίπεδο.
Το πλαίσιο της δεύτερης κατά σειρά συνάντησης, είχε χαρακτήρα διερευνητικό με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ωστόσο να δηλώνει εξ αρχής έτοιμη να φιλοξενήσει μέσα στο 2027, κάποια/κάποιες από τις κορυφαίες αγωνιστικές εκδηλώσεις του Ολυμπιακού ταεκβοντό.
Στη συνάντηση, εκτός των κ. Μανώλη και Παλτόγλου, συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Στέλιος Ιγνατιάδης αλλά και ο διευθυντής γραφείου Περιφερειάρχη, Βασίλης Μαυρίδης.
«Η διοίκηση της ΕΛΟΤ εκπληρώνει όλα όσα είχε υποσχεθεί. Ευχαριστούμε τους φορείς που μας εμπιστεύονται και μας δίνουν τη δυνατότητα, να υλοποιήσουμε τον αγωνιστικό μας προγραμματισμό.
Το Ολυμπιακό ταεκβοντό μεγαλώνει μέρα και μέρα και αυτό μας κάνει να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο για να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΛΟΤ και της ΕΤΑΒΕ, Χρήστος Μανώλης.
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! sportvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου







0 Σχόλια