Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Γιώργου Μυστρίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε για δύο αγωνιστικές περιόδους στα Αμάραντα. Εκεί συγκαταλεγόταν στα βασικά και πιο αξιόπιστα στελέχη της ομάδας, γεγονός που οδήγησε στην εκ νέου συνεργασία τους στην Αλεξανδρούπολη.
Στην ποδοσφαιρική του διαδρομή έχει αγωνιστεί και στη Γ' Εθνική με τη φανέλα του ΑΟΑΝ στην Κρήτη, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες από τις εθνικές κατηγορίες.
Παράλληλα, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, συνδυάζοντας την αγωνιστική του εμπειρία με την επιστημονική κατάρτιση στον χώρο του αθλητισμού.
Με την προσθήκη του Πάγια, ο Π.Ο. Αλεξανδρούπολης συνεχίζει τη σταδιακή ενίσχυση του ρόστερ του, μετά την απόκτηση του Αλέκου Σιδηρόπουλου, ενόψει των απαιτήσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! sportvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου







0 تعليقات