
Παράταση λίγων ημερών δίνει η ΕΠΣ Έβρου στα σωματεία που δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής των Δηλώσεων Συμμετοχής στα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ Κατηγορίας, καθώς και στο Κύπελλο.
Η αρχική προθεσμία
έληγε 14 Αυγούστου , ωστόσο η Ένωση αποφάσισε να δώσει μία τελευταία ευκαιρία στα σωματεία, ορίζοντας ως νέα καταληκτική ημερομηνία την
Τετάρτη 26 Αυγούστου 2026.
Από την πλευρά της ΕΠΣ Έβρου γίνεται σαφές ότι πρόκειται για οριστική παράταση, καθώς μετά την 26η Αυγούστου δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση.
Τα σωματεία που δεν έχουν ακόμη καταθέσει τη σχετική δήλωση καλούνται να προχωρήσουν άμεσα στην ολοκλήρωση της διαδικασίας, καθώς τα χρονικά περιθώρια πλέον είναι ιδιαίτερα περιορισμένα.
Η 26η Αυγούστου είναι η τελική ημερομηνία.
Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στα σωματεία για να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις παραμένουν εκκρεμότητες που αφορούν τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων. Η αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελεί αρμοδιότητα των εκάστοτε Δήμων και όχι της ΕΠΣ Έβρου. Μέχρι σήμερα, μάλιστα, υπάρχουν γήπεδα στα οποία δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες διαδικασίες και δεν έχουν εκδοθεί τα απαραίτητα παραχωρητήρια, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντίστοιχες εκκρεμότητες για τα σωματεία.

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ! sportvthrakiotis Αθλητική Φωνή του Έβρου
0 Σχόλια