ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ Α.Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ -ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ 2-3 (ΒΙΝΤΕΟ)


Πολλά γκολ σημειώθηκαν την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 στο γήπεδο "Πηγής Δεβετζή" μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Ιπποκράτης -ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-3 σε  φιλικό προετοιμασίας των δυο ομάδων.

Αρκετά συμπεράσματα για τους δυο προπονητές  των ομάδων σε ένα παιχνίδι που σχεδόν τα είχε όλα , πολύ τρέξιμο , δυνατές μονομαχίες πολλές ευκαιρίες και πέντε όμορφα τέρματα, με το κορυφαίο γκολ να σημειώνεται από τον  ποδοσφαιριστή του Ιπποκράτη Καρασερίδη στο 16΄ που νίκησε τον εκπληκτικό πορτιέρο του Παοκ Κοσμίου  Δελληγιάνη που παρά την προσπάθειά του δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το τέρμα  , έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του!!
Τα τέρματα σημείωσαν  Καρασερίδης 16΄ 1-0 , Ερκάν 21΄ 1-1 , Μιχαλακέλης 29΄ 1-2, Ερκάν 68΄1-3, στο 89΄ το τελικό 2-3 ο Τσακανίκας .
Διαιτητής της συνάντησης Σιβούδης Σωτήρης με βοηθούς τους Παλαιοπάνη -Τρύπη

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΜΛΕΚΙΔΗΣ) ΖΙΩΓΑΣ , ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ,ΚΑΡΑΣΕΡΙΔΗΣ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΑΛΑΝΟΣ,ΜΑΚΙΤΣΙΑΝ,ΠΗΛΟΥΔΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΑΡΣΑΜΑΚΙΔΗΣ,ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν: ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ,ΔΑΝΙΗΛ,ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Κ, ΦΟΥΡΝΑΤΖΗΣ,ΜΕΝΤΙΖΗΣ,ΤΣΑΛΚΙΔΗΣ


ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ(ΣΑΒΒΑΣ ΑΙΒΑΖΗΣ) ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ,ΤΣΑΜΗΣ,ΛΕΒΕΝΤΕΛΗΣ,ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ,ΤΖΕΝΚΙΣ,ΞΕΝΑΚΗΣ Σ( ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ 8΄),ΠΟΤΣΗΣ,ΧΑΤΖΗΤΟΥΛΟΥΣΗΣ,ΕΡΚΑΝ,ΜΙΧΑΛΑΚΕΛΗΣ,ΞΕΝΑΚΗΣ Φ,

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν : ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗΣ,ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ,ΠΕΡΤΣΙΔΗΣ,ΓΕΜΕΝΤΖΗΣ,ΖΑΚΟΥΛΟΣ.

Δείτε όλα τα γκολ και τις δηλώσεις των προπονητών Βασίλη Τσιομλεκίδη, Σάββα Αϊβάζη και του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κοσμίου Ερκάν..
Αύριο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε  αποκλειστικά από το TV Thrakiotis ολόκληρο τον αγώνα  ...!!!









Κοινή χρήση:  

Σχόλια