Headlines

Comments

Η Α.Ε.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΗΣ



Ένας από  τους καλύτερους και πιο ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές του Νομού Έβρου θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Γ Εθνικής κατηγορίας για λογαριασμό της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου.
Ο λόγος  για τον  25χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Καπετανίδη  που για περισσότερο από 10 χρόνια ήταν η κινητήρια δύναμη του Άρδα Καστανεών, μάλιστα τα τελευταία 7 χρόνια φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού , στην πετυχημένη πορεία  της ομάδας του βόρειου Έβρου.

H ανακοίνωση της ΑΕΔ

Η Α.Ε.Διδυμοτείχου ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Θανάση Καπετανίδη και ευχαριστεί τον ΜΑΣ Αρδας Καστανεων - FC Ardas 1950 για την πραγματοποίηση της μεταγραφής! 
 Ο 25χρονός μεσοεπιθετικός έχει γεμάτες χρονιές στην Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου με τον Άρδα και διετέλεσε αρχηγός της μέχρι πρότινος ομάδας του αλλά και κινητήριος μοχλός για τις επιτυχημένες προηγούμενες χρονιές της. 
 Θανάση καλώς ήλθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ 



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by