Headlines

Comments

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ -ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!


Μπαράζ ανανεώσεων για τον Άρδα Καστανεών , μετά την ανανέωση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Παναγιώτη Μυλωνά , ανακοίνωσε την επιστροφή του φυσικού αρχηγού Θανάση Καπετανίδη  από την Α.Ε.Διδυμοτείχου.
Την ανανέωση των Μπαχτσεβανίδη Γιώργο, Χαρισιάδη Άρη και Νικολαϊδη Απόστολο.

Οι ανακοινώσεις του "ΆΡΔΑ"
ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ : "Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την επιστροφή του φυσικού αρχηγού μας Καπετανίδη Θανάση στο ρόστερ της ομάδας μας!
Ο Θανάσης είναι ένα παιδί γέννημα-θρέμμα του Άρδα, αρχηγός της ομάδας μας τα τελευταία 6 χρόνια, με ηγετικές αρχές και τάσεις επιστρέφει στις τάξεις της ομάδας μας μετά την 6μηνη εμπειρία του απο τα γήπεδα της Γ' Εθνικής ενισχύοντας την ομάδα της Α.Ε. Διδυμοτείχου.
Θανάση σε καλωσορίζουμε στο σπίτι σου!"


ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΙΔΗΣ / ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ : Οι κολόνες της πράσινης άμυνας και την νέα σεζόν μαζί! Γιώργος Μπαχτσεβανίδης και Άρης Χαρισιάδης, κι οι δυό τους ποδοσφαιριστές απο τα σπλάχνα της ομάδας μας και διατελέσαντες αρχηγοί, στρατιώτες του Άρδα απο το 2007!



ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ:Ανακοινώνουμε την επανασυμμετοχή του Απόστολου Νικολαΐδη στα κοινά της ομάδας μας!
Ο "Ντέμης" της ποδοσφαιρικής πιάτσας για 8ή σερί σεζόν με τα πράσινα..
Έχει δεθεί κι έχουμε δεθεί μαζί του, ένας άνθρωπος που αντιπροσωπεύει το πάθος και τη "φλόγα" των ανθρώπων του Άρδα, πρώτα απ'όλα φίλος μας και μετά ποδοσφαιριστής!
Αρχηγός του Άρδα ο Αποστόλης (1ος υπαρχηγός), του ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη χαρές και πρωτίστως υγεία.






 Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by