Headlines

Comments

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΖΙΒΕΛΗΣ :ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING


         Η απάντηση του Σωτήρη Τζιβελή σε όσους αμφισβητούν τους τίτλους του  στο KICK BOXING  και συγκεκριμένα στο έγγραφο της Π.Ο.Κ και στον σύλλογο "ΑΠΟΛΛΩΝ" Αλεξανδρούπολης ..

"Είμαι δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, όπως έχω ξανααναφέρει και στην συνέντευξη μου στο τεύχος Summer 2018 του Thea Magazine".
"Όσον αφορά το αν είμαι προπονητής στο άθλημα του KICK BOXING ,η W.P.K.A με εγκεκριμένο καταστατικό και Αρ. Πρωτ. βεβαιώνει ότι είμαι πιστοποιημένος προπονητής στο άθλημα του KICK BOXING"
Σωτήρης Τζιβελής
«Να ξανασυστηθώ λοιπόν, είμαι ο Σωτήρης Τζιβελής (Mr Poison), επαγγελματίας αθλητής στο KICK BOXING και συγκεκριμένα
στο στυλ k1. Είμαι δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, όπως έχω ξανααναφέρει και στην συνέντευξη μου στο τεύχος Summer 2018 του Thea Magazine.
Η πρώτη φορά ήταν στην Ιταλία, το 2015 κάτω από την αιγίδα της ISKA (International Sport KICKBOXING Association) και η δεύτερη στη Βαρσοβία της Πολωνίας, το 2017 υπό από την αιγίδα της IBU (International Budokai Union  Karate  Kyodokyokushin), όπου κατέκτησα σε παγκόσμιο αγώνα K1 super fight, την παγκόσμια επαγγελματική ζώνη. 
Στην ΠΟΚ έχω το βαθμό της μαύρης ζώνης (2 Dan). Οι λόγοι που δεν συμμετείχα στα πρωταθλήματα της ΠΟΚ είναι 
α) ότι δεν με ενδιέφερε η μοριοδότηση που θα μου προσέφερε, γιατί είχα χαράξει ήδη την επαγγελματική μου σταδιοδρομία 
και β) δεν ήθελα να αγωνίζομαι ερασιτεχνικά, δηλαδή με χρήση προστατευτικού (κάσκα, καλαμίδες, επιγονατίδες).
Ως επαγγελματίας αθλητής έχω αγωνιστεί στις μεγαλύτερες επαγγελματικές διοργανώσεις της Ελλάδας, όπως το The Battle  scorpion fight night, το Grand Prix muay thai, το Gladiators fight night new heroes to the battle. 
Για πολλούς αθλητές είναι όνειρο ζωής να πάρουνε μέρος σε αυτές τις διοργανώσεις. 
Έχω συμμετοχή σε τουρνουά 8 ανδρών, όπου έφτασα στον τελικό για την κατάκτηση της εθνικής επαγγελματικής ζώνης WKN (World KICKBOXING Network). 
Δηλαδή όλες αυτές οι ομοσπονδίες που διοργανώνουν αγώνες είναι παράνομες; Είναι παράνομες και διαφημίζονται, βγάζουν αφίσες, βγάζουν άρθρα στο διαδίκτυο σε επίσημα και μαχητικά site; Και δεν φοβούνται;; 
Είναι παράνομη η WKN ή η WKU ή η ISKA ή η IBU ή η WBC; 
Απλώς ρωτάω για να μάθω. 
Όλοι οι αθλητές (όπως κι εγώ) που έχουν αγωνιστεί και έχουν κερδίσει δεν είναι πρωταθλητές; Είναι ψεύτες; Μπορεί να μην έχω συμμετοχή σε επίσημο πρωτάθλημα της WAKO, έχω όμως συμμετοχή σε επίσημα πρωταθλήματα της ISKA, της WKN και της IBU, οι οποίες είναι επίσημα αναγνωρισμένες παγκόσμιες ομοσπονδίες. 
Η μόνη διαφορά τους είναι ότι η ΠΟΚ και η WAKO είναι αναγνωρισμένες από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που σημαίνει δικαίωμα επιχορήγησης από το κράτος και δικαίωμα μοριοδότησης για τους αθλητές τους.
 Όσον αφορά το αν είμαι προπονητής στο άθλημα του KICK BOXING η W.P.K.A με εγκεκριμένο καταστατικό και Αρ. Πρωτ. βεβαιώνει ότι είμαι πιστοποιημένος προπονητής στο άθλημα του KICK BOXING.»
ΠΗΓΗ  theamagazine.gr
Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by