ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΘΝΙΚΟΣ -ΝΕΣΤΟΣ 0-1

Στο ποδόσφαιρο εκτός από ικανότητα θέλεις και λίγο τύχη και ο Εθνικός φαίνεται ότι η τύχη του έχει γυρίσει την πλάτη  σε πολλά παιχνίδια !!
Άλλες ομάδες κάνουν λιγότερα πράματα μέσα στο γήπεδο και κερδίζουν τα ματς.
Ο Εθνικός κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης , δημιούργησε φάσεις για να σκοράρει, έμεινε με δέκα παίκτες από το 69΄, οι παίκτες δεν το έβαλαν κάτω  προσπάθησαν να καλύψουν με επιτυχία όλους τους κενούς χώρους.
Ένα αυστηρό φάουλ στο 92΄, να σημειώσουμε αντίστοιχα και πιο έντονα  μαρκαρίσματα  έγιναν  στη διάρκεια του παιχνιδιού και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί , όμως αυτό  το έδωσε σχετικά εύκολα ο Πουλικίδης ,έφερε τους παίκτες του Νέστου στην περιοχή του Αρβανίτη   και ένας πρώην παίκτης του, ο  Ανδρέας Μκρτσιάν έπιασε κεφαλιά  και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!!! 

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού με την κάμερα του tvthrakiotis.gr καθώς και τις δηλώσεις μετά το παιχνίδι ...




Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Δίγκας): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Γκαϊδατζής, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Γεωργαντζόπουλος (61′ Κούπας), Καρακασίδης (74′ Αντωνιάδης), Γκαβανόζης, Μαρασλής (84′ Λίτσιος).
Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊτάνος, Αρετάς (37′ Νικλητσιώτης), Χούσινετς (72′ Τζαμπέγια), Μκρτσιάν, Ευθυμιάδης, Καθάριος, Μελισσόπουλος Ν., Βέλιτς (69′ Παπουτσής), Μελισσόπουλος Αλ., Γκουτσίδης.


Διαιτητές: Πουλικίδης, Κουβελάκης (Δράμας), Εμπλιούκ (Ξάνθης)
Εθνικός:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ :ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ,ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ,  ΚΟΚΚΙΝΗ : ΔΟΡΟΥΓΙΔΕΝΗΣ

Νέστος:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ :ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

ΓΚΟΛ: ΜΚΡΤΣΙΑΝ 93΄

Διαιτητές: Πουλικίδης, Κουβελάκης (Δράμας), Εμπλιούκ (Ξάνθης)





Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης):

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Δίγκας):


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια