ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 2-1 ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ

Με ηγέτη τον Χρήστο Γιαννόπουλο  ο Έβρος Σουφλίου κέρδισε τον Ορέστη Ορεστιάδας με 2-1  στο δημοτικό στάδιο Σουφλίου "Δημήτρης Μπακιρτζής".

Πριν συμπληρωθούν τα πρώτα δυο λεπτά ο Χρήστος Γιαννόπουλος πέτυχε εντυπωσιακό τέρμα  ανοίγοντας νωρίς νωρίς λογαριασμό στο 2ο ημιτελικό του κυπέλλου Έβρου καθώς  έβαλε το Σουφλί μπροστά στο σκορ  1-0 .
Ο Ορέστης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα  , στο 32΄ πλάγιο εκτέλεσε ο Κουτσούλας  βρήκε τον Σιμτσάκη αυτός με κεφαλιά πήγε  να την ξαναγυρίσει στον Κουτσούλα πρόλαβε τσίμπησε την μπάλα ο Ανδρεάδης και  έβγαλε στην αντεπίθεση τον Ιντζέ αυτός  πρόλαβε τον Ράλλη  έγινε κάτοχος της  μπάλας και πλάσαρε τον Τογγουλίδη  πραγματοποιώντας το 1-1.
Στο Δεύτερο ημίχρονο ο  Ανδρεάδης ανέτρεψε τον  Τσομπανούδη Δημήτρη  στο 50΄ ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε το πέναλτι  , το εκτέλεσε εύστοχα ο Γιαννόπουλος   2-1 ,όπου έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στον τελικό  ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ  θα αντιμετωπίσει τον ΕΘΝΙΚΟ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 
  Σε λίγο και τα γκολ του παιχνιδιού .....


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια