ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ


                       ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ -ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ 
                    ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ
                              ΚΥΡΙΑΚΗ 12/3 - 15:00

Μιλήσαμε με τον  πρώην  προπονητή του Έβρου Σουφλίου και νυν προπονητή  της Δόξας Λιθοτόπου Μπάμπη Χρυσοστομίδη για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών στις 15:00.


Το θέλουμε περισσότερο και θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο!!

Στο Δημοτικό Στάδιο   Σερρών για πρώτη φορά στην ιστορία της η Δόξα Λιθοτόπου  με προπονητή τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Σκουτάρεως στον 46ο Τελικό κυπέλλου ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ.


"Για εμένα και για κάποιους  ποδοσφαιριστές το έχουμε ξαναζήσει, για την ομάδα και το χωριό  όμως είναι πρωτόγνωρο και φυσικά υπάρχει ενθουσιασμός, υπάρχει παλμός ,όλοι στο χωριό ζουν στους ρυθμούς του κυπέλλου και περιμένουν  πως και πως την ημέρα του μεγάλου τελικού .

Αγωνιστικά η ομάδα είναι  καλά, επανέρχεται και ο Ελευθεριάδης ο Σάββας , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αγωνιστικό, είμαστε έτοιμοι για τον τελικό.

Πως βλέπει το τελικό είπε: Είναι ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, φυσικά διαφορετικό από το πρωτάθλημα και θα κριθεί πιστεύω ,ποιος το θέλει περισσότερο.
 Παίξαμε  με το Σκούταρι 15 Φεβρουαρίου παιχνίδι πρωταθλήματος κερδίσαμε 2-1 , υπάρχει θετική ψυχολογία, όμως αυτό που είπα και στους παίκτες μου και τους το τόνισα, ότι αυτό το παιχνίδι πρωταθλήματος  δεν έχει καμία σχέση με τον τελικό.

Για τους αντιπάλους είπε: Μάλλον αυτή  η ήττα τους, θα προβληματίσει  περισσότερο  τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές του Σκουτάρεως να το δουν αλλιώς.
Η ομάδα του Σκουτάρεως έχει ενισχυθεί με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. 

 Σε πόσους τελικούς έχει πάει : Αυτός είναι ο τρίτος μου τελικός , με το Παραλίμνιο πριν δυο χρόνια  που το κερδίσαμε , με τη Ζίχνη χάσαμε από το Σιδηρόκαστρο και τώρα με τη Δόξα Λιθοτόπου.

 Για τον Χρήστο Πεμπέ είπε: Να αναφέρω εδώ πως ένα μερίδιο από την επιτυχία ανήκει και στον προηγούμενο προπονητή τον Χρήστο Πεμπέ  γιατί ο Χρήστος έφερε την ομάδα μέχρι τον ημιτελικό, εγώ ήμουν στον έναν ημιτελικό  με την ΑΕ Νιγρίτας  και τώρα στον τελικό.

Καταλήγοντας  στο τέλος:   Ευχή μου είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι να το  ευχαριστηθούμε πρώτα εμείς και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να απολαύσει ένα καλό παιχνίδι,  από κει και πέρα να είμαστε εμείς οι νικητές να το χαρούμε λίγο παραπάνω 

Να γεμίσει  το γήπεδο με φιλάθλους να γίνει μια γιορτή να δει ο κόσμος  δυο από τις καλύτερες ομάδες της επίλεκτης κατηγορίας. "


46ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/3 - 15:00


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 Διαβάστηκε

 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του thrakiotis.com επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Κοινή χρήση:  

Σχόλια