ΕΝΑ ΝΕΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!!! (BINTEO)


Οι αθλητές  διδάχθηκαν από τον Μάστερ Ζάχο Ιωάννη - προπονητή του Απόλλων Αλεξανδρούπολης - τους κανόνες του νέου αγωνίσματος.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο στο Νέο Κλάδο Άθλησης Αγώνων Δύναμης  το Σάββατο  3 Ιουνίου 2017 στο Σουφλί με κεντρικό ομιλητή  τον Μάστερ Ζάχο Ιωάννη.

Την διοργάνωση ανέλαβε ο Φιλαθλητικός Όμιλος Taekwon-Do Σουφλίου με Δάσκαλο και προπονητή  του Ομίλου  κο  Παναγιώτη Δημούτση, επίσης συμμετείχε και ο Α.Κ. Taekwon-Do Ορεστιάδας με Δάσκαλο - προπονητή  κο Χρήστο Σαπαρίδη.

Ο κύριος Ζάχος ευχαρίστησε  για την πρόσκληση τον προπονητή του Φ.Ο.Σουφλίου που με χαρά δέχθηκε  να παραβρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, ώστε να κάνει γνωστό τον νέο κλάδο άθλησης στους αθλητές και αθλήτριες.

Ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας γνωστό  στους αθλητές-τριες  ότι ο νέος κλάδος άθλησης έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη με την επωνυμία Διεθνές Κέντρο Δοκιμών Δύναμης Πολεμικών Τεχνών.

Παρουσίασε το νέο ηλεκτρονικό  μηχάνημα, τόνισε με έμφαση ότι είναι ένας Νέος Κλάδος Άθλησης - Αγώνισμα που απευθύνεται σε όλους τους Αθλητές και Αθλήτριες χωρισμένο σε τρεις κατηγορίες

ΠΑΙΔΩΝ -ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (11-14),
ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ (14-18),
ΑΝΔΡΩΝ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ (+18 και  Άνω)

Ξεκαθάρισε στη συνέχεια ότι μπορούν να πάρουν μέρος στο νέο αγώνισμα όλες οι Πολεμικές τέχνες
( Taekwon-Do ITF, Taekwon-Do WTF, Karate Do, Kyokushinkai ,Goju Ryu, Ju Jitsu κ.λ.π.) καθώς ξεχωριστά και τα Μαχητικά Αγωνίσματα  όπως ( Kick Boxing, Muay Thai, Tae Boxing κ.λ.π.)

  Δίδαξε τους κανόνες διεξαγωγής των αγώνων ,τον τρόπο εκτέλεσης των ασκήσεων και τον τρόπο   βαθμολογίας.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες  που συμμετείχαν στο σεμινάριο  δοκίμασαν τα χτυπήματα τους στο δυναμόμετρο βλέποντας την παραγωγή​ δύναμής τους.

Τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις των αθλητών-τριών ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και τεχνικά ,αλλά και στο τελικό αποτέλεσμα που είναι η Μέγιστη Δύναμη...

 Στο τέλος του σεμιναρίου ο κύριος  Ζάχος τόνισε στους αθλητές-τριες ότι η συμμετοχή  τους στο νέο άθλημα  δεν επηρεάζει στο ελάχιστο όσον αφορά τα πρωταθλήματα τους.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τις δοκιμασίες των αθλητών-τριών....καθώς και φωτογραφίες από το σεμινάριο.

















Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια