Headlines

Comments

ΘΑΝΟΣ ΤΟΠΟΥΖΗΣ: ΕΧΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ

Ακόμα ένας Εβρίτης  ποδοσφαιριστής που φέτος έχει βγάλει μάτια αγωνιζόμενος  στην Κρήτη με τα χρώματα του Ερμή Ζωνιανιών Football League 2 θα απασχολήσει αρκετές ομάδες στη μεταγραφική περίοδο. 

Ο λόγος για τον έμπειρο πλέον Θάνο Τοπούζη (1992), ποδοσφαιριστής με  επιθετικές αρετές 8 γκολ φέτος με την Κρητική ομάδα, έχει δείξει πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και το ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ομάδες είναι αρκετά έντονο.

Σε μια σύντομη ομιλία που είχαμε με τον ποδοσφαιριστή, μας είπε πως ήρθε πίσω στην πατρίδα του (Δαδιά ) να δει τους συγγενείς του ,να ξεκουραστεί και να σκεφτεί που θα αγωνιστεί την επόμενη ποδοσφαιρική  περίοδο .

Ο Θάνος μας αποκάλυψε πως είναι αρκετά έμπειρος πλέον να διαπραγματευτεί τις προτάσεις  που δέχεται καθημερινά από όλη την Ελλάδα.
Θέλει όπως τόνισε χαρακτηριστικά να αγωνιστεί σε ομάδα που θα έχει ξεκάθαρα πρωταγωνιστικό  στόχο .
Είμαι ποδοσφαιριστής ,ζω από το ποδόσφαιρο  θα κοιτάξω την καλύτερη προσφορά και το συμφέρον μου κατέληξε ο Εβρίτης στράικερ .



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by