ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ

Ο νέος  συνεργάτης του Αραμπατζή στον Ορέστη Ορεστιάδας Ιωάννης Πετριτζίκης θέλησε με μια δημόσια ανακοίνωση να ευχαριστήσει τόσο την Διοίκηση του ΜΓΣ Ορέστη Ορεστιάδας που του δίνει την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω στην προπονητική του πορεία,όσο και τον ΜΓΣ Ακρίτα Νέας Βύσσας  που του δώσανε την ευκαιρία για το πρώτο του  ξεκίνημα ως προπονητή.

Επίσης ευχαρίστησε τον Γιώργο Αραμπατζή που τον επέλεξε ως συνεργάτη του  και υποσχέθηκε να αναλάβει την ευθύνη που του επιβάλει η μεγάλη ιστορία του Ορέστη Ορεστιάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωάννη Πετριτζίκη  

"Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΜΓΣ Ακρίτα Νέας Βύσσας και τους ανθρώπους που μου δώσανε την ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου βήματα από την  θέση του προπονητή.
Κατά δεύτερον την Διοίκηση του ΜΓΣ Ορέστη Ορεστιάδος για την τιμή να με εντάξει στο δυναμικό  της ομάδος, δίνοντας μου την ευκαιρία για το βήμα παραπάνω στην  προπονητική μου πορεία.
Και φυσικά τον προπονητή Αραμπατζή Γιώργο όπου ανάμεσα σε τόσους ικανούς ανθρώπους επέλεξε εμένα για συνεργάτη του.
Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να ανταποκριθώ τόσο στις απαιτήσεις της θέσης που αναλαμβάνω όσο και στην ευθύνη που επιβάλει η Ιστορία της ομάδας του Ορέστη Ορεστιάδος, με στόχο να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί"

ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΗΣ Μ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 Διαβάστηκε
web page counter


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια