ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ :ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ MONO ΛΑΜΠΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ / ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ !!!(ΒΙΝΤΕΟ)


Συνέντευξη  από τον υπεύθυνο του Βαλκανικού πρωταθλήματος κο Δημήτρη Μερκούρη λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2ου Βαλκανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος γυναικών στο δημοτικό στάδιο "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ" Αλεξανδρούπολης.

Μερκούρης Δημήτρης:
Μέσω του Thrakiotis.TV  στέλνουμε ένα μήνυμα διαφήμιση για την Αλεξανδρούπολη έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα ο κόσμος που δεν είναι στο γήπεδο  , οι αθλήτριες από την  υπόλοιπη Ελλάδα, από τις Βαλκανικές χώρες, Αλβανία, Μαυροβούνιο ,Σκόπια  να παρακολουθήσουν  ζωντανά "Live Streaming" το 2ο Βαλκανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών  από το δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης  "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ" , είναι ένα μήνυμα το οποίο θα φύγει μέσα από την Αλεξανδρούπολη ,είναι διαφήμιση της πόλης .
Ευχαριστώ  μόνο δυο άτομα τα οποία συνέβαλλαν σε αυτήν την προσπάθεια , εκτός από τους προέδρους των σωματείων που αυτό είναι αυτονόητο, ευχαριστώ τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης τον κύριο Λαμπάκη Βαγγέλη και τον κύριο Καραβασίλη  Χρήστο πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου ,οι άλλοι δεν μου δίνουν το δικαίωμα να τους πω ευχαριστώ!!

Είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε πέρυσι με πρωτοβουλία του Αθλητικού Ομίλου Θράκης και με την συμπαράσταση  των αθλητικών σωματείων του γυναικείου ποδοσφαίρου ,της Πανσερραϊκής ,Δράμας , Καβάλας , Ροδόπης 87, με την βοήθεια της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ με πρόεδρο τον κύριο Καραβασίλη και με την βοήθεια του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης του κυρίου Λαμπάκη .
Πέρυσι η αρχή ήταν επιτυχημένη ,φέτος αν και παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα στην αρχή στο τέλος έγινε μια αρκετά πετυχημένη διοργάνωση.
 Είχαμε μια ατυχία με την Μπεσίκτας  που δεν της επιτράπηκε  η συμμετοχή , ενώ είχαμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες να βρίσκεται στην διοργάνωση , ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να  έρθει και μας ενημέρωσε με επιστολή ,έτσι κάναμε καινούργια κλήρωση με τις ομάδες  Μεικτή Θράκης,  Kff Vllaznia(Αλβανία),  FK Breznica (Μαυροβούνιο), και  Tiverijia (FYROM).

Το Βαλκανικό  είναι η τελευταία φορά που πραγματοποιείται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης χωρίς όμως  να σταματήσει να υπάρχει ως θεσμός , διότι στη Μεικτή υπάρχει ένα πολύ καλό σύνολο τα κορίτσια το χαίρονται το διασκεδάζουν  στέλνουν ένα καλό ένα όμορφο μήνυμα μέσω του γυναικείου ποδοσφαίρου    .
Υπάρχουν Νομοί και ΕΠΣ που θέλουν την διοργάνωση να την στηρίξουν να την ενισχύσουν και να συνεχίσει ακόμη καλύτερα αυτός ο θεσμός που μόνο καλό είχε να δώσει σε όποια περιοχή επιλεγεί τελικά να πραγματοποιηθεί  την επόμενη χρονιά!!


Κοινή χρήση:  

Σχόλια