Headlines

Comments

ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ !!!


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 

Η ομάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη επικράτησε στον μεγάλο τελικό με σκορ 2-1 στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα (Θεσσαλονίκη) κερδίζοντας την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με σκορ 2-1 , και στέφθηκαν πρωταθλητές Βόρειας Ελλάδας ,  τα γκολ σημείωσαν ο Παγωνίδης στο 70΄  και στο 80΄ο Πασχάλης.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ομάδα του Τσιομλεκίδη κέρδισε την Ξάνθη δυο φορές 3-0, στο Φώτης Κοσμάς και εκτός με 2-0 ,  την Κομοτηνή επίσης δυο φορές  εκτός με 3-0 εντός 4-2 , στα ημιτελικά επικράτησε της Λευκάδας με 2-1 στους Αμπελόκηπους και στον μεγάλο τελικό την οικοδέσποινα Α.Δ.Θεσσαλονίκης με 2-1!!!!

Η απονομή έγινε στον  κάπτεν της  ομάδας  Γιώργο Πετκίδη που με μεγάλη συγκίνηση  σήκωσε το κύπελλο στον ουρανό της Θεσσαλονίκης , με τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν έντονα!!


Το φθινόπωρο οι Εβρίτες θα αγωνιστούν άλλο ένα παιχνίδι για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας!!




ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ - ΠΕΤΚΙΔΗΣ 

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by