ΑΝΤΑΜΩΣΑΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΟΓΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΛΟ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)



 Ένα ξεχωριστό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017  το απόγευμα με πρωτοβουλία της Σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού και όλα τα τμήματα της Νίκης Απαλού στο γήπεδο του Απαλού.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και παίκτης του Ολυμπιακού Μανώλης Σιώπης μαζί με τον αδελφό του Δημήτρη τον Γιώργο Λίτσκα τον Νάσο Ασπιώτη και με όλα τα παιδιά που πριν λίγα χρόνια έπαιζαν στην ακαδημία της ομάδας αλλά και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Νίκη Απαλού αντάμωσαν και  έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο ενώ παράλληλα  στην είσοδο του γηπέδου συγκεντρώνονταν τρόφιμα και ηλεκτρικές συσκευές για ανθρώπους που έχουν ανάγκη ,ενώ δίπλα υπήρχε κουμπαράς για τον μικρό Βαγγέλη .....
                              ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ 
              Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα κατατεθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στην Τράπεζα Πειραιώς
























Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια