Ο Α.Κ.ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΤΑΛΛΙΑ!!!!


                                      Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ 
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά ταεκβοντό της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ στο 3RD HEREYA TROPHY στις 27 Mαίου 2017 με την συμμετοχή 85 συλλόγων 800 αθλητών-τριών από βαλκανικές χώρες με κύριο όγκο σε αριθμό από Βουλγαρία και Ελλάδα.

Με δάσκαλο τον Χρήστο Σαπαρίδη , ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία και χτίζει πρωταθλητές, ο  Α.Κ.Ταεκβοντό Ορεστιάδας έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα  με 8 αθλητές -τριες ..
  Αθλητές-τριες ,που προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους με καθοδηγητή και πρωτοστάτη τον προπονητή τους, έναν άνθρωπο με τεράστια αγάπη για το Ολυμπιακό Ταεκβοντό , μεταδοτικότητα, θέληση για επιτυχία και αγόγγυστη προσπάθεια συνεχίζει σταθερά εδώ και χρόνια τις επιτυχίες. 

Μετά την 3η Ολυμπιονίκη Μόρφω Δροσίδου ,την 5η παγκόσμια  πρωταθλήτρια  Άννα Μπογιατζή , την πρωταθλήτρια Ελλαδας Σαββοπούλου Στεφανία ,την Τσιρούδη Αποστολία πρωταθλήτρια Ελλάδας ,νέα ταλέντα έρχονται για να δοξάσουν τον ιστορικό σύλλογο. 
 .
Με δυο χρυσά ,τρια ασημένια μετάλλια και ένα χάλκινο ,σχεδόν πέτυχε το απόλυτο στο διεθνές πρωτάθλημα ο σύλλογος  6 στα 8!!


ΧΡΥΣΟ :ΑΣΗΜΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΑΝΑ
ΧΡΥΣΟ :ΔΟΜΠΑΣ ΦΩΤΗΣ
ΑΣΗΜΕΝΙΟ: ΚΕΣΚΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
ΑΣΗΜΕΝΙΟ :ΜΟΥΣΙΚΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΣΗΜΕΝΙΟ :ΤΣΙΡΟΥΔΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
ΧΑΛΚΙΝΟ : ΤΣΙΡΟΥΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

Όπως μας δήλωσε ο έμπειρος προπονητής ο κος Χρήστος Σαπαρίδης :

 " Οι αθλητές  αποκόμισαν για μια ακόμη φορά σημαντικές εμπειρίες από τη διοργάνωση .
Το σημαντικό είναι ότι   στάθηκαν επάξια και αγωνίστηκαν με σθένος και απέδειξαν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν και στο διεθνές περιβάλλον!!Το μέλλον τους ανήκει "

.






Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια