ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΒΙΟΛΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΛΙΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός μουσικού οργάνου δεν είναι μόνο τέχνη, αλλά και επιστήμη. Οι παράγοντες που εμπλέκονται στη διαμόρφωση της ποιότητας ενός μουσικού οργάνου είναι πολλοί: η ποιότητα (από μουσικής άποψης) του ξύλου, το σχήμα του οργάνου, το βάρος του, οι αναλογίες των μερών του, το λούστρο, η αντοχή του κ.ά.
Μέσα από εκατοντάδες σχεδιαγράμματα, πίνακες, φωτογραφίες, επεξηγήσεις, επιμέρους συμβουλές  θα έρθετε σε επαφή με έναν νέο τρόπο κατασκευής βιολιών.

Όπως δηλώνει ο συγγραφέας και οργανοποιός, Λιούσης Δημήτριος: "
Είμαι στην ευχάριστη  θέση να ανακοινώσω σ όλους τους φίλους μου,ότι το βιβλίο κατασκευής βιολιών είναι έτοιμο προς διάθεση (ήδη κυκλοφορεί), αποτελείται από 200 σελίδες
αρίστης ποιότητος χαρτιού με πλαστικοποιημένο εξώφυλλο  και πλήθος εικόνων.

Περιεχόμενα:

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ
ΞΥΛΕΙΑΣ
ΚΟΛΛΕΣ
ΧΟΡΔΕΣ
ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΟΡΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΒΙΟΛΙΩΝ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ)ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΟΛΙΟΥ
ΒΕΡΝΙΚΙ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ
ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ
ΔΟΞΑΡΙ
ΤΙΜΕΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΒΙΟΛΙΩΝ
ΕΙΚΟΝΕΣ (ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΧΗ ΤΟΥΣ) ΠΑΛΑΙΩΝ ΒΙΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ (ΑMATI-STAINER-STRADIVARI-GUARNERI-BERGONZI-GUADAGNINI κλπ)
Το παραπάνω βιβλίο είναι  διαχρονικό,στο διηνεκές ,ένα κειμήλιο για κάθε μουσική οικογένεια και για κάθε οικογένεια (είναι γραμμένο στην ελληνική γλώσσα,που έλλειπε από τον Ελλαδικό χώρο)

Η τιμή του βιβλίου ανέρχεται στο ποσό των 50 Ευρώ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας.6940115526 6946407058 2551045016
dimitrisliousis@gmail.com www.liousis.gr Ευχαριστώ.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια