Headlines

Comments

Ο Κώστας Μπίγαλης Τραγουδάει LIVE Λαϊκά Τραγούδια στο 2ο Summer Party στο Σουφλί 22-7-2017 (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Κώστας Μπίγαλης έδωσε για άλλη μία φορά ένα ρεσιτάλ ερμηνείας τραγουδώντας διαχρονικές επιτυχίες του (Μελισσούλα, ,Του Αιγαίου τα Μπλούζ, Το καπελάκι,Η κόρη του περιπτερά, Μου λείπεις κ.ά.) αλλά και επιλογές από το ευρύτερο ελληνικό ρεπερτόριο ( αφιέρωμα στα τραγούδια του 60s -70s ) ,στο τέλος ένα λαϊκό πρόγραμμα με τραγούδια (Καζαντζίδη , Γαβαλά,Μενιδιάτη,Παπάζογλου,Ρασούλη, κλπ)  γνωρίζοντας την αποθέωση από όσους βρέθηκαν εκεί να τον ακούσουν.

Συνέντευξη με τον Κώστα Μπίγαλη λίγο πριν την συναυλία στο Βιομηχανικό συγκρότημα ΤΖΙΒΡΕ Σουφλί 22-7-2017 

Με αφορμή τις δεκάδες καλοκαιρινές εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα και  ιδιαίτερα την εμφάνισή του στο 2ο Summer Party στο Σουφλί 22-7-2017   στο Σουφλί  καλεσμένος από τον Σύλλογο  Νεολαίας Σουφλίου "ΚΙΝΗΣΟΥ",λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να μιλήσουμε με τον Κώστα Μπίγαλη, ο οποίος μας έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη.
 .

      Ο Κώστας Μπίγαλης Τραγουδάει LIVE  Λαϊκά Τραγούδια



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by