ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΙΤΣΚΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤHΚΕ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ

Το δεύτερο κατά σειρά γκολ  σημείωσε ο Εβρίτης  επιθετικός Γιώργος Λίτσκας με τα χρώματα της Δόξας  Δράμας ,καθώς εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Σπυρόπουλου και απέναντι με τον πορτιέρο του Εργοτέλη χωρίς να το σκεφτεί έσκαψε τη μπάλα περνώντας την  από πάνω του , κάνοντας  το 3-0 !!
Οι Δραμινοί  πήραν ένα εύκολο τρίποντο σήμερα Κυριακή 26-11-2017 ,  πέρασαν στην δεύτερη  θέση  στο -2 από τον Αρη και με καλή ψυχολογία θα αντιμετωπίσουν  στην Πάτρα την Παναχαϊκή την επόμενη αγωνιστική.

Τα γκολ σημείωσαν στο 3΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Ριζογιάννης, ο Γκότοβος στο 12΄το 2-0 και στο 41΄ο Λίτσκας το 3-0 .
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαχαίρας στο 85΄διαμόρφωσε το τελικό 4-0 ,από ασίστ του Κάσες !!

Οι συνθέσεις:
 ΔΟΞΑ: (Διγκόζης) Μένκα Γκότοβος Ντιμιτρόφσκι Σπυροπουλος Πεταυράκης Λίτσκας (54΄Ντατίδης)Μαχαίρας Τσούτσης (76΄Κάσες) Μπαϊκαρά Μαρκόπουλος(65΄Βιτλής) Ριζογιάννης

 ΠΑΓΚΟΣ: Βούρας Νατσιοπουλος Βλάχος Όστοϊτς Βιτλής Ντατίδης

 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γκώνιας) Λαδάς Μπουρσελής Βογιατζής Μπάτζιος Εφόρντ(75΄ Εντιαγιέ)Σταμόπουλος Κάιπερς Σταματάκος Μπούζας Αγγελόπουλος (25′ Μπουτσάκης) Πάτας

 ΠΑΓΚΟΣ: Χανιωτάκης Δουλγεράκης Μπουτσάκης Μαζουλουξής Εντιαγιέ Μανουσάκης Ιατρούδης

 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης Φωτ. (Καστοριάς) / Νατσιόπουλος (Μακεδονίας) – Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια