Headlines

Comments

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΑΛΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ 0-3 ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ !!


Όπως το περιμέναμε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν θα αντιμετώπιζε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στον Απαλό με αντίπαλο την Νίκη , καθώς από τα πρώτα λεπτά πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Σεβαστό Γκαβανόζη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Καραμπατζάκη  και να πραγματοποιεί στο 3΄ το 0-1.
Στο 50΄και πάλι ο Γκαβανόζης μετά από λάθος του Χότζα έκανε το 0-2 για να έρθει ο Δουρουγιδένης στον 89΄να βάλει το τρίτο γκολ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα 0-3.
Τη επόμενη αγωνιστική (8η) ο Εθνικός πραγματοποιεί το ρεπό του και ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι πλέον ,της 9ης αγωνιστικής στο γήπεδο "ΔΑΚΟ" όπου ταξιδεύει στον Ορέστη Ορεστιάδας .


ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ: (Π.ΛΟΓΑΡΑΣ) ΓΚΟΥΔΛΗΣ,ΣΠΑΝΟΣ,ΚΑΖΑΚΗΣ(65΄ΧΑΝΟΣ),ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ,ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ,ΧΟΤΖΑ(66΄ΔΟΜΑΚΙΝΗΣ),ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ(75΄ΜΕΜΕΤ),ΜΑΚΑΡΙΔΗΣ,ΚΑΛΟΥΔΗΣ,ΧΟΥΡΙΔΗΣ(74΄ΓΚΟΡΙΤΣΑ),ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ.

ΕΘΝΙΚΟΣ(ΠΑΠΑΡΑΔΗΣ-ΦΛΩΡΟΣ)ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ,ΔΟΥΡΟΥΓΙΔΕΝΗΣ,ΡΑΛΛΗΣ,ΤΣΑΠΑΝΗΣ,ΛΙΤΣΙΟΣ,ΚΟΥΠΑΣ(59΄ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗΣ),ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ(74΄ΑΓΟΡΑΚΗΣ),ΤΣΑΧΙΡΙΔΗΣ,ΓΚΑΪΔΑΤΖΗΣ(ΤΖΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ),ΣΙΜΙΤΖΑΚΗΣ,(55΄ΤΖΕΛΕΠΗΣ),ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΣΗΜΙΔΗΣ -ΣΤΑΦΥΛΑΣ-ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ
Χωρίς παράπονα από τις δυο ομάδες

   
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by