Headlines

Comments

ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΑΡΔΑΣ !!

Σούπερ εμφάνιση και άνετη νίκη  από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης Α.Ο. Ιπποκράτης σε μια έδρα όπως είναι αυτή του Άρδα Καστανεών , που δύσκολα πέρναγε ομάδα από την καυτή έδρα τόσο εύκολα και μάλιστα με νίκη από τον πρώτο γύρο!!!
Όπως φαίνεται η ομάδα του βόρειου Έβρου αρκετά νωρίς βγήκε εκτός στόχων (Κύπελλο, τετράδα στο πρωτάθλημα),  και οι παίκτες του Παναγιώτη Μυλωνά θα προσπαθήσουν πλέον  να σώσουν την ομάδα για να παραμείνει τουλάχιστον στην 'Α Έβρου.
 Ο Ιπποκράτης εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη !!!
Στο 29΄ο Δούπας με κεφαλιά σε σέντρα του Μαμρικισβίλι το 0-1, στο 50΄ο Τσακανίκας το 0-2 και στο 84΄ο Γαλανός το 0-3 !!

       Τριπλέτα : ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ/ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ-ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΗΣ
                  Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα

Ο Ιπποκράτης  στους 8 βαθμούς ο Άρδας στους 4 βαθμούς , την επόμενη αγωνιστική ο Άρδας υποδέχεται την Άνθεια σε ένα παιχνίδι που τουλάχιστον εάν δεν μπορεί να το κερδίσει δεν πρέπει να το χάσει .
Ο Ιπποκράτης υποδέχεται με τον αέρα πλέον στην έδρα του την Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης  που με τη σειρά της η Ένωση στο γήπεδό της σταμάτησε τον φορμαρισμένο Έβρο Σουφλίου  0-0.

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ(Π.ΜΥΛΩΝΑΣ) ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ,ΤΣΟΝΤΖΟΡΑΣ,ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΙΔΗΣ,ΧΑΡΙΔΙΑΡΗΣ,ΜΑΤΖΙΟΣ,Χ΄ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ,ΤΖΙΑΦΕΡΙΔΗΣ,ΝΑΚΟΥ,ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ,ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ,ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ.
Αγωνίστηκαν και οι : ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ,ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ,ΚΑΣΠΑΡΙΔΗΣ,ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.


Α.Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Β.ΤΣΙΟΜΛΕΚΙΔΗΣ)ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞ,ΚΑΡΑΣΕΡΙΔΗΣ,(70΄ΤΣΑΛΚΙΔΗΣ)ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ,ΔΟΥΠΑΣ,ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΜΑΜΡΙΚΙΣΒΙΛΙ,ΜΑΚΙΤΣΙΑΝ(83΄ΚΟΤΣΑΜΑΝΗΣ),ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Κ,ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ(83΄ΦΟΥΡΝΟΥΤΖΗΣ),ΠΥΛΟΥΔΗΣ,ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΗΛ(84΄ΓΑΛΑΝΟΣ).


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by