Headlines

Comments

Θ.ΣΚΙΝΔΡΗΣ: ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΩ


Δελτίο τύπου Σκίνδρη Θεόδωρου
(Υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου)

Απευθυνόμενος προς τους πολίτες του Διδυμοτείχου και σε μερικά τοπικά  μέσα ενημέρωσης του Νομού,όσο αφορά τις εκλογές στο Φιλοζωικό Σωματείο Διδυμοτείχου έχω να εκφράσω δημόσια τα εξής.
Πιστεύω την ανακοίνωσή μου να την δημοσιεύσουν μια και στη δημοκρατία πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις.
Ερώτημα πρώτο:
Δεν έχω ξαναδεί  εκλογές σε κάποιο σύλλογο χωρίς την παρουσία νομικού οργάνου!!
Δεύτερον, δεν έχω δει  διαδικασία εκλογών χωρίς οι φάκελοι να σφραγίζονται!!
Τρίτον, δεν ξέρω τους λόγους , γιατί να μην έχουν δικαίωμα να γραφτούν νέα μέλη έως και 48 ώρες πριν τις εκλογές!!
Τέταρτον , σε κάλεσμα του συλλόγου τρεις μέρες πριν τις εκλογές είχαμε μόλις επτά (7) υποψηφιότητες , στο ψηφοδέλτιο   βρέθηκαν δεκατρία (13)  άτομα , δηλαδή είδα ονοματεπώνυμα στο ψηφοδέλτιο χωρίς να βρίσκονται στην συγκέντρωση και να δηλώνουν την υποψηφιότητά τους.
Επίσης κάποιο Σάιτ αναφέρθηκε στο ότι είχα έντονη παρουσία την ημέρα των εκλογών ...ψευδές ,διότι πήγα μια ώρα πριν το κλείσιμο της κάλπης , ψήφισα και αποχώρησα  ,διότι ήμουν διαιτητής σε δυο αγώνες και δεν μπόρεσα να παρευρεθώ.
Επίσης έθεσα τον εαυτό μου σε ψηφοφορία γιατί όλοι γνωρίζουν την αγάπη μου προς τα τετράποδα  και τον αγώνα που έκανα για αυτά..
Μάρτυρας για αυτό ο σεβαστός δημοσιογράφος κύριος Κολιός Δημήτριος, Μανάκα Μαρία.
Όσο αφορά την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο , δυστυχώς για κάποιους κυρίους δεν πτοούμαι απ΄αυτά , ίσα ίσα ΔΥΝΑΜΩΝΩ , όσοι  με θεωρούν εύκολο αντίπαλο θα στεναχωρηθούν , γιατί δύναμή μου είναι όχι η δίψα για καρέκλα , αλλά για  δουλειά.
Φυσικά εγώ δεν θέλω και δεν διαθέτω χρήματα για διαφήμιση , διαθέτω τα πιστεύω μου , για να κουνηθούν μερικοί και να αλλάξουν το χάλι της πόλης μας .
Τώρα εάν κάποιοι  βολεύονται έτσι  πολύ καλά ας κάνουν, να συνεχίσουν , δεν ξέρω πόσο το εγκρίνουν τα νιάτα αυτής της πόλης που αργοπεθαίνει και οι πολίτες που βλέπουν σωστά, ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην κατάσταση αυτή.
Όταν έκανα την επιτυχημένη συγκέντρωση  δεν είδα το συγκεκριμένο ζήλο που έδειξαν τώρα για τις εκλογές , να τονίσουν και την ομιλία μου τότε , γιατί άραγε? Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουν οι πολίτες κύριοι και τότε θα κάνουμε τον απολογισμό μας,θα χαρώ πολύ να ανεβάσετε  και την δική μου απάντηση με τέτοιο ζήλο και με τονισμένα σημεία που κρίνεται εσείς , όπως το δημοσίευμα που βάλατε !!
Επίσης να ξέρετε κάτι,ότι ο πόλεμος ,μου αρέσει από όπου και αν προέρχεται και όποιος θέλει είμαι εδώ για να απαντήσουμε στο λαό του Διδυμοτείχου για να κρίνει.
Γνώριζα από την πρώτη στιγμή τις δυσκολίες , τα εμπόδια ,τις βρώμικες ενέργειες που θα προβούν κάποιοι , αλλά μην ξεχνάτε ότι ο λαός έχει ξυπνήσει πια και καταλαβαίνει  τα παιχνίδια μερικών , ίσως καλοταϊσμένων κυρίων και βολεμένων οικονομικώς , που δεν θα θέλουν να χάσουν σε καμία περίπτωση την κουτάλα, όμως στη Δημοκρατία που ζούμε ας παίξουν με ανοιχτά χαρτιά, και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές , τους περιμένω  με σεβασμό και εκτίμηση και αγάπη να τους υποδεχτώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πιστεύω με τον ίδιο ζήλο να το δημοσιεύσετε κάποιοι , αν και ίσως σας αφήσουν και δεν αναφέρομαι σε όλους , ξέρουν ποιοι είναι αυτοί ,είναι άνθρωποι με την μάσκα που δεν βγάζουν το πρόσωπό τους!!
 
 thrakiotisp@mail.com
 Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by