ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ -ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ"

Το πρώτο δυνατό ντέρμπι της χρονιάς  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 -11-2017 στις 15:00  στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ" για το πρωτάθλημα της Α Έβρου 2017-18.

Οι δυο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Εθνικός - Θράκη με 13 βαθμούς οδηγούν την κούρσα της Ά Έβρου , χωρίς όμως  να έχουν πραγματοποιήσει το ρεπό τους , ενώ με 9 βαθμούς ακολουθεί ο Ορέστης Ορεστιάδας που έχει εύκολο έργο , την Κυριακή φιλοξενεί την αδύναμη  Α.Ε.Κορν-Λυκόφη , ενώ με 8 βαθμούς ο Έβρος Σουφλίου φιλοξενεί τον  δυνατό Άρδα Καστανεών.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προέρχεται από έναν απρόσμενο αποκλεισμό  για τον θεσμό του κυπέλλου καθώς στα πέναλτι αποκλείστηκε με σκορ 3-2  από την Π.Α.Ε.Νίψας ,κανονική διάρκεια 1-1.

Το συγκρότημα του Τάκη Λαμπίδη  πέρασε στη επόμενη φάση  την Τετάρτη κερδίζοντας  στο γήπεδό της  την νεοφώτιστη  στην κατηγορία Α.Ε.Κορν-Λυκόφη με σκορ 2-1

Πέρυσι  η Θράκη Φερών έφυγε με τους τρεις βαθμούς , κέρδισε τον Εθνικό με σκορ 0-2 !!
Δύσκολα μπορεί να γίνει κάποια πρόβλεψη για το ποιος θα βγει κερδισμένος το απόγευμα τις Κυριακής , εμείς ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει το ποδόσφαιρο.

 Το παιχνίδι θα διευθύνει τριπλέτα Football League  διαιτητής ο  Σιδηρόπουλος Σάββας  με πρώτο βοηθό τον Διαμάντη Λάμπρο και δεύτερο τον Κίτσο Κ  Football League 2

 
Ο Σιδηρόπουλος Σάββας θα είναι ο άρχοντας στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Εθνικού και της Θράκης Φερών. 


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.