ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΔΙΓΚΟΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΛΕΡ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ !!


Με πρωταγωνιστή  τον  Εβρίτη  Κίλερ  ,Γιώργο Λίτσκα η Δόξα Δράμας παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Football League .

Ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις ο Πετρόπουλος λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και έτσι ο Διγκόζης έδωσε το οκ στον Εβρίτη στράϊκερ να πάρει τη θέση του και αυτός σαν έτοιμος από καιρό ,αξιοποίησε την ευκαιρία  και για 76΄ λεπτά ήταν εφιάλτης στην αντίπαλη περιοχή!!
Ο Διγκόζης τον εμπιστεύτηκε και ο Λίτσκας τον δικαίωσε στο 31΄με άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης και κράτησε τους Μαυραετούς  σε τροχιά ανόδου .

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (ΜΑΡΣΕΛΟ ΝΤΟΙΣΙ)ΚΟΥΤΟΓΛΙΔΗΣ,ΚΑΝΤΕ,ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΖΑΖΑΙ,ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ,ΜΙΓΓΟΣ,(46΄ΜΙΛΛΙΟΣ),ΣΜΥΡΛΗΣ,ΧΟΤΖΑΛΛΙ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,(76΄ΓΚΕΤΣΙ),ΟΛΙΒΕΪΡΑ,ΞΟΜΠΛΙΟΣ(46΄ΜΑΚΟ).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ)ΜΕΝΚΑ,ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ,ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΟΦΣΚΙ,ΦΚΟΤΟΒΟΣ,ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΜΑΧΑΙΡΑΣ,ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,(66΄ΤΣΟΥΤΣΗΣ),ΜΠΑΪΚΑΡΑ(90΄ΒΙΤΛΗΣ),ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΙΤΣΚΑΣ(76΄ΝΤΑΝΙΔΗΣ).

Διαιτητής Κορδολαίμης (Ανατ.Αττικής), Κωνσταντόπουλος(Κορινθίας),Κάλλης(Ανατ.Αττικής) 4ος Κακριδής (Πειραιά)...Παρατηρητής διαιτησίας Βάσσαλος (Χανίων)


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια