Headlines

Comments

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΙΑ Η ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ


                      ΕΝΩΣΗ ΆΝΘΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ-ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ 0-0

Σκόνταψε  η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Θράκη Φερών στο γήπεδο της Άνθειας ,καθώς το παιχνίδι  έληξε χωρίς τέρματα με 0-0 .
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι , παιχνίδι κέντρου ουσιαστικά που επικεντρώθηκε σε σκληρές μονομαχίες  ,χωρίς τις μεγάλες φάσεις στις δυο εστίες , όμως το αποτέλεσμα αυτό δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας!
Είναι στο + 1 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στο +2 από τον Ορέστη.
(Σε δυο αγωνιστικές ,την 9η  πραγματοποιεί το ρεπό της η Θράκη και την ίδια μέρα αγωνίζονται  στην Αλεξανδρούπολη Εθνικός -Ορέστης)!!  
 Στο  85΄ είδε την κόκκινη κάρτα-δεύτερη κίτρινη ο Γεωργαντζόπουλος της Ένωσης  για επικίνδυνο παίξιμο .
Ο Βαθμός αυτός κράτησε τη Θράκη στην κορυφή τις βαθμολογίας στον επόμενο αγώνα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Νίκη Απαλού , η Ένωση ταξιδεύει στις Καστανιές για να αγωνιστεί με τον Άρδα.
Τριπλέτα: Σιβούδης/Κτιστόπουλος/Γεωργακούδης.
Χωρίς παράπονα από την τριπλέτα οι δυο ομάδες .

Ε.ΑΝΘΕΙΑΣ/ΑΡΙΣΤ.(Α. ΜΠΙΤΣΙΟΣ)(ΚΩΤΣΙΟΣ,ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(65΄ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ),ΔΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ,ΑΠΟΤΑΣ,ΜΙΧΟΥΔΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ,ΤΕΡΖΗΣ(93΄ΜΙΧΑΛΤΣΙΔΗΣ),ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ(51΄ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ),ΚΑΒΑΤΖΙΚΙΩΤΗΣ Θ, ΜΑΛΤΕΖΟΣ(86΄ΚΑΠΑΝΙΚΑΣ).

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ(ΤΑΚΗΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ)ΓΚΑΪΝΤΑΡΤΖΑΚΗΣ,ΚΟΛΓΕΚΑ(59΄ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ),ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ,ΒΑΡΝΑΛΗΣ,ΓΚΑΓΚΙΟΣ,ΙΝΔΟΣ(70΄ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ),ΜΠΟΡΑΣ,ΠΟΛΙΔΗΣ,ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ,ΝΤΟΛΑΣ,ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ(46΄ΜΠΑΜΠΙΤΣ Π.).




Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by