ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Α.Ε.ΚΟΡΝ-ΛΥΚΟΦΗ-ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 0-0

Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι χωρίς τέρματα ανάμεσα στην Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης και τον Έβρο Σουφλίου .
Σαφώς το αποτέλεσμα όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά είναι κακό για τις δυο ομάδες , όμως με μια δεύτερη ανάγνωση για τους
γηπεδούχους ,ο βαθμός  της ισοπαλίας από ψυχολογικής πλευράς δίνει το κουράγιο στην ομάδα του Γιάννη Ράλλη ότι μπορούν να κυνηγήσουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια στη συνέχεια  και στο τέλος να κάνουν ταμείο.
Για τον Έβρο Σουφλίου που εξακολουθεί να παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα ήθελε το τρίποντο για να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή , μπήκε  δυνατά στο παιχνίδι με τον Γιαννόπουλο να βρίσκει το δοκάρι στο 3΄ , ο Τσομπανούδης στο 15΄ από πλάγια εντός περιοχής δεν ανησύχησε  ο Πούσκας , στο 35΄  η αντίδραση της Ένωσης με  τον Γκαμήλη  το δυνατό σουτ  από πλάγια στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Δουλούδη.
Στο 42΄ο Τσομπανούδης δυνατό σουτ ο Πούσκας σε ετοιμότητα.
Το δεύτερο ημίχρονο επικεντρώθηκε περισσότερο σε δυνατές μονομαχίες  μακρυά από τις δυο εστίες .Στο 54΄ο Γιαννόπουλος υποχρέωσε σε διπλή επέμβαση του Πούσκα  και πάλι ο Γιαννόπουλος την σέντρα η κεφαλιά του Τσομπανούδη επάνω από την εστία του Πούσκα.
Στο 65΄ο Γιαννόπουλος το σουτ ο Πούσκας απομάκρυνε με τα πόδια.
Στο επόμενο λεπτό ο Γκαμήλης έπιασε την κεφαλιά από σέντρα του Ράλλη Π. απάνω από την εστία του Δουλούδη.
Στο 85΄με δεύτερη κίτρινη ο Ούντου  για επικίνδυνο παιχνίδι πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια.
Στο  διάστημα αυτό ο Έβρος με παίκτη παραπάνω δεν το εκμεταλλεύτηκε  , στο 90΄ ο Μαργαρίτης εάν ήταν συγκεντρωμένος θα μπορούσε να λυτρώσει τον Έβρο με ένα απλό πλασέ ,όμως έπιασε το χλιαρό σουτ με τις τάπες δεν ανησύχησε τον Πούσκα  και έτσι το παιχνίδι έληξε 0-0.


   ΑΕΚΛ (Γ.ΡΑΛΛΗΣ)ΠΟΥΣΚΑΣ,ΓΚΑΖΟΣ
(88΄ΑΙΓΙΝΙΤΗΣ),ΜΠΑΛΑΤΣΙΟΣ(75΄ΠΟΥΠΟΥΡΕΤΣΑΣ)ΜΑΤΘΙΟΥΔΑΚΗΣ,ΟΥΝΤΟΥ, ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ(65΄ΤΣΟΥΛΟΥΒΗΣ),ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ,ΜΠΑΔΙΑΝΟΥΔΗΣ,ΔΕΜΙΡΑΚΟΣ,(80΄ΜΟΚΑΛΗΣ)ΓΚΑΜΗΛΗΣ,ΡΑΛΛΗΣ Π.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ(ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Π.)ΔΟΥΛΟΥΔΗΣ,ΜΠΑΜΝΙΟΣ,ΡΑΛΛΗΣ Τ, ΜΠΕΤΖΕΚΑΣ,(82΄ΒΑΣΔΑΝΗΣ)ΠΑΤΕΛΗΣ,ΛΕΪΛΕΚΤΟΠΟΥΓΛΟΥ(71΄ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ),ΜΥΣΙΟΥΔΗΣ,ΠΕΤΚΙΔΗΣ,ΠΡΕΠΟΥΔΗΣ(60΄ΚΟΥΡΟΥΔΗΣ),ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ,ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

 ΤΡΙΠΛΕΤΑ : ΣΤΡΑΤΟΥΔΗΣ- ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΜΟΥΡΚΑΣΙΔΗΣ
Χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα στάθηκαν μέσα στο παιχνίδι και είχαν καλή συνεργασία.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια