ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ (ΤΥΧΕΡΟ) ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΒΑΝΟΖΗ


Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε  η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Καβανόζη με  τίτλο (ΤΥΧΕΡΟ).

Κατάμεστος ο χώρος της Δημοτικής βιβλιοθήκης που κατακλύστηκε κυρίως από Τυχεριώτες που διαμένουν στην Αλεξανδρούπολη και όχι μόνο ,  όπου είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το βιβλίο.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των, Βιβλιοπωλείο "Βαταμίδη" , καφεβιβλιοπωλείο "Κάφκα" , εκδόσεις "Πατάκη".
Μίλησαν ο Χατζηπέμος Χρήστος (δικηγόρος) , Χρήστος Βασματζίδης (δικηγόρος) και ο καθηγητής αγγλικών και συγγραφέας Παπαγιάννης Κωνσταντίνος.

   Στο βίντεο που ανέβασε η Δεμιράκη Ευαγγελία, ο Χρήστος Χατζηπέμος μιλάει για το βιβλίο του Κώστα Καβανόζη (ΤΥΧΕΡΟ)

                   https://www.facebook.com/edemiraki/videos/2029168153990607/

Στην παρουσίαση παρών και ο πρώην δήμαρχος Τυχερού , πρώην  Υπερνομάρχης της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης-Έβρου κος Χατζόπουλος Χρήστος .(κάτω φωτογραφία)  .



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια