ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΞΕΨΥΧΑΕΙ

             
  Προκηρύχτηκαν οι εκλογές από την ΕΠΣ Θράκης.
 Στις 9 Φεβρουαρίου 2018 όλοι οι σύλλογοι θα πρέπει να δώσουν το παρόν για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο. 

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ποντίων και με αφορμή τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης της ΕΠΣ Θράκης στις 9 Φεβρουαρίου 2018, επισημαίνει στα σωματεία της  ΕΠΣ να μην κλείσουν τα μάτια τους και να μην ξεχαστούν τα τεράστια προβλήματα των ομάδων που έχει δημιουργήσει η απελθούσα ανεπαρκή διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης όλα αυτά τα χρόνια.


ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΑΕ 
Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές για την διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης είναι καλό οι ερασιτέχνες παράγοντες των ομάδων που αφιερώνουν πολύ χρόνο-χρήμα και υγεία για την ομάδα τους να φέρουν στο μυαλό τους εικόνες και στιγμές από την κατάσταση των τοπικών πρωταθλημάτων-από τον τρόπο οργάνωσης-διαχείρισης και λειτουργίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων-από την συμπεριφορά των εκλεγμένων οργάνων της ΕΠΣ όλα αυτά χρόνια-από την προσφορά της διοίκησης προς τις ομάδες όλα αυτά τα χρόνια-από την οικονομική στήριξη της ΕΠΣ προς τις ομάδες όλα αυτά τα χρόνια και να μην κλείσουν τα μάτια τους ενθυμούμενοι τα τελευταία ψευτοδωράκια της διοίκησης με μπάλες αλλά JAMPO και τα καλοκαιρινά και πρωτοχρονιάτικα χρηματικά δωράκια καθώς αυτά είναι πρόσκαιρα και μετά τις εκλογές σταματάνε για να επανέλθουν ξανά μετά από 4 χρόνια..
Η ανεπάρκεια της διοίκησης είναι γνωστή σε όλους--η αδιαφορία της διοίκησης προς τα τεράστια προβλήματα των ομάδων είναι γνωστή σε όλους-ο εγωκεντρικός τρόπος διοίκησης είναι γνωστός σε όλους.
Οι εικονικοί οικονομικοί απολογισμοί είναι γνωστοί σε όλους..Αυτά δεν πρέπει να ξεχαστούν-αυτά πρέπει να είναι στο μυαλό και στην συνείδηση των παραγόντων-αυτά πρέπει να τιμωρηθούν και η μόνη ευκαιρία είναι η εκλογική διαδικασία όσο στημένη και αν είναι...Δικαιολογίες δεν υπάρχουν καθώς τα 16 χρόνια διοίκησης από τον ίδιο καρεκλοθήρα είναι πολλά-πάρα πολλά και το ποδόσφαιρο της Ροδόπης ξεψυχά..... 


 e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. Πραγματικά έχω απορία ποιος από τους 3 νομούς της Θράκης ξεψυχάει γρηγορότερα ποδοσφαιρικά??? Στον Έβρο πάντως πριν 15 χρόνια αυτοί που ανελαβαν είχανε στα χέρια τους συν πλην 115 ομάδες αν θυμάμαι καλά. Όταν θα παραδώσουν ο απολογισμός τους θα είναι σίγουρα κάτω από 50 σωματεία, πραγματικά τραγικό επίτευγμα.... και στους άλλους νομούς έτσι είναι τα πράγματα???
    Paschalis Zapartidis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου