Headlines

Comments

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

 Με τρεις βαθμούς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επιστρέφει μετά από απουσία δυο χρόνων  και μαθηματικά στη Γ εθνική κατηγορία.
Κρατάει την τύχη  στα χέρια του καθώς έχει δυο ευκαιρίες στις δυο εναπομείναντες αγωνιστικές .με τους "αδιάφορους"  Έβρο και Ιπποκράτη.
Στο γήπεδο του Σουφλίου με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου την Κυριακή 29 Απριλίου  θέλει η ομάδα να σφραγίσει την άνοδο ,ώστε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ιπποκράτη στο γήπεδο των "γιατρών"(Δραγάνας) να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα .
 
H ανακοίνωση των φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Την Κυριακή 29 Απριλίου στις 5:00 η ομάδα του Εθνικού δίνει ένα κρίσιμο αγώνα απέναντι στον μαχητικό Έβρο στο γήπεδο του Σουφλίου.
Μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στον Ορέστη,χρειαζόμαστε ακόμη 3 βαθμούς στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Θεωρούμε χρέος μας να είμαστε όλοι στο γήπεδο του Σουφλίου και να βοηθήσουμε την ομάδα μας,για την κατάκτηση των 3 βαθμώv


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by OddThemes