Headlines

Comments

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ -ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Καλές κι ευχάριστες στιγμές είναι αυτές  όταν σμίγουν οι βετεράνοι  ποδοσφαιριστές  αναπολώντας νοσταλγικά όσα πέρασαν στα γήπεδα με τη  αγαπημένη τους ομάδα .
Την ευκαιρία να ανατρέξουν στις παλιές ευχάριστες στιγμές  είχαν οι βετεράνοι του "Έβρου" Σουφλίου   την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στη Ταβέρνα του "Γκιώρκα" στην Κορνοφωλιά. 

Ως ελάχιστο φόρο τιμής πρώτιστα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Έβρου Σουφλίου τήρησαν ενος λεπτού σιγή στη μνήμη του Αλέκου Παπαναστασίου που έφυγε από τη ζωή    σε ηλικία 64 ετών.

 Η βραδιά πέρασε με αναμνήσεις μπόλικα πειράγματα και ξεχωριστά γεγονότα από την αγωνιστική διαδρομή  δίνοντας  έμφαση κυρίως στις ευχάριστες στιγμές που έζησαν με τα χρώματα του ιστορικού συλλόγου "Έβρος" Σουφλίου.
Το παρών έδωσαν  οι βετεράνοι ,Χαντάκης Δημήτρης, Μήτσκας Παναγιώτης ,Νινούδης Χρήστος,Βούλκος Παναγιώτης,Μακρής Ιωάννης,Κουλιάκης Γιώργος,Καβάζης Αναστάσιος,Γκιώρκας Απόστολος ,Καριοφυλλίδης Βασίλης,Μπράτσας Σάκης,Μποζαμανάκης Ευάγγελος,Αγιασμένος Τηλέμαχος,Δεμερτζής Κωνσταντίνος,Τσιάπης Μπάμπης.
Στο τέλος της βραδιάς έδωσαν την υπόχεση να τα ξαναπούν στο ίδιο μέρος  και να είναι ακόμη περισσότεροι παλαίμαχοι  στην παρέα! 











ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ hit counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by