Ο Π.ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ


 Την υποψηφιότητά του για την διεκδίκηση της διοίκησης της ΕΠΣ Έβρου στις εκλογές που θα γίνουν στις 30 Μαϊου 2018  ανακοίνωσε με έγγραφο  στο TVthrakiotis.gr , ο  Χατζημαρινάκης Παντελής .

 Η ανακοίνωση
" Στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Μαϊου 2018 για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου θα διεκδικήσω την προεδρία.
Με εκτίμηση 
Παντελής Χατζημαρινάκης "

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ page hit counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. Την πρώτη τετραετία ζήτησες πόστο στην ΕΠΣ πήρες τανάλια!!! Την δεύτερη τετραετία ζήτησες πόστο από την ΕΠΟ πήρες τα...κακαλα !!! Έτσι αποφάσισες να πάρεις την...ΕΠΣ.
    Δημήτρης Φαλέκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο σας
    Theodoros Skindris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως φιλε Καραβασιλη ο Παντελης παιζει χωρις αντιπαλο. Το αρνητικο ειναι οτι ειχατε καίρια ποστα στην ΕΠΣ και στο τελος δεν μπορεσατε να κανετε συνδυασμό.Ολα εχουν μια αρχη κι ενα τελος κι αν ορισμενα πραγματα δεν τα χειριστεις με σοφια το τελος ειναι απρόσμενο κι αδοξο.Εν ολίγοις ο Κρητικος σας την εφερε...
    Vagios Alexakoudis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου