Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ "ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ" ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε η η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου
 Καταγγελία σε σχέση με τις εκλογές της ΕΠΣ Εβρου που είναι προγραμματισμένες για Τετάρτη 30-05-2018  ωρα 7:30  στο Διδυμότειχο.
Η κ. Γκουγκουσκίδου καταγγέλλει χρηματισμό σωματείων, σύμφωνα με όσα έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook και όσα είπε  στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό  radio max Η ανάρτηση  έχει ως εξής:

"Σημεία και τέρατα με τις εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, όπως φαντάζομαι και σε όλη τη χώρα. Με τον ίδιο τρόπο που στις άλλες εκλογές μοιράζουν χρήματα και παίρνουν ταυτότητες, σ αυτές μοίραζαν χρήματα και έπαιρναν σφραγίδες σωματείων.

 Κι έχουμε όλοι τόσο πολύ αλλοτριωθεί και έχουμε τόσο πολύ διαφθαρεί, που όλα τα θεωρούμε φυσιολογικά και όρο του συστήματος.
Η διαφθορά φαίνεται να έχει εγκατασταθεί στις συνειδήσεις μας με τρόπο που αγγίζει την ηθική νομιμοποίηση της. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η απάντηση είναι. "Έλα μωρέ σιγά το πράγμα. Και τα σωματεία κάπως πρέπει να βγάλουν τα έξοδα της χρονιάς". 
Κι όλη αυτή η διαδικασία ονομάζεται αθλητισμός!"Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια