ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ :ΜΕ ΤΙΜΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ/ ΚΩΛΥΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗ ΘΕΣΗ

Πρόταση να αναλάβει ως βοηθός συνεργάτης στην U15 Eθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου δέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου Νικήτας Παπαπαντελής ,όμως προέκυψε υπηρεσιακό κώλυμα (μη απόσπαση εξ ολοκλήρου από την υπηρεσία τους εκπαιδευτικών ως βοηθών/ συνεργατών σε εθνικές ομάδες), και επομένως όπως είναι λογικό  παραμένει στην εργασιακή του θέση ως εκπαιδευτικός στην Β/θμια Εκπ/ση.




Η δημόσια  ευχαριστήρια ανακοίνωση : 

«Μετά το υπηρεσιακό κώλυμα που προέκυψε (μη απόσπαση εξ ολοκλήρου από την υπηρεσία τους εκπαιδευτικών ως βοηθών/ συνεργατών σε εθνικές ομάδες), είναι λογικό να παραμείνω στην εργασιακή μου θέση ως εκπαιδευτικός στην Β/θμια Εκπ/ση.
 Παρά ταύτα, θερμά ευχαριστήρια στο Θεόδωρο Ελευθεριάδη (Προπονητή U15 Eθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου) και στην ΕΠΟ για την εξαιρετικά τιμητική της πρόταση στο πρόσωπό μου, η οποία μετά τη 20ετή παρουσία μου στο χώρο με τιμάει και συγκινεί ιδιαίτερα. Καλό ταξίδι στην μικρότερη και πλέον ταλαντούχα Εθνική Ομάδα U15 και προσωπικά στον εκλεκτό και εξαίρετο φίλο, προπονητή και εκπαιδευτή Θεόδωρο. 
 Με εκτίμηση Παπαπαντελής Νικήτας» 


ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ free web counters

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια