ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΕIΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗ

Όσον αφορά τις προσεχείς εκλογές, 30 Μαϊου 2018 ήδη υπάρχουν δύο παρατάξεις (Χατζημαρινάκης Παντελής και Λογαράς Παναγιώτης)  που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την διοίκηση της ΕΠΣ Εβρου .
Ο πρώην πρόεδρος του Έβρου Σουφλίου  Καραγιάννης Χρήστος ,ανακοίνωσε  με επιστολή του στο tvthrakiotis.gr  ότι  θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ΕΠΣ Έβρου και στηρίζει τον υποψήφιο πρόεδρο  ,Χατζημαρινάκη Παντελή.

"Ανακοινώνω ότι στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Μαΐου 2018 για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου ,είμαι υποψήφιος σύμβουλος  με τον συνδυασμό  του υποψήφιου για την προεδρία της ΕΠΣΕ Παντελή Χατζημαρινάκη.

Καραγιάννης Χρήστος"

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε  τον κο Χρήστο Καραγιάννη να είναι μαζί, στο  δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ " με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΣΕ κο Χατζημαρινάκη Παντελή .
*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. σχολιαζωνας.την.υποψηφιοτητα.Του.Καραγγιανη.χρηστου.σαν.παραγωντας.που.ασχοληθηκα.με.την.ΕΠΣ.για.12.χρονια.και.πανω.απο.35.σαν.παραγων.Του.Α.Σ.ΕΒΡΟΣ.θελω.να.στειλω.ενα.μηνημα.στα.Σωματεια.Ειναι.τιμη.για.αυτα.να.υπαρχουν.υποψηφιοτητες.Σαν.του.κ.Καραγγιανη.Πρεπει.να.φευγουν.αυτοι.που.κατεστρεψαν.τα.Σωματεια.και.απο.ενενηντα.τα.κανανε.σαραντα.οι.αλη.μπαμπαδες.και.οι.σαραντα.κλεφτες.και.να.τα.διοικησουν.ατομα.που.εκαναν.παραγοντες.ανεβαινωντας.στην.κορυφη.σκαλι.σκαλι.σαν.Τον.καραγγιανη.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου