ΆΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΕΒΡΟΥ
 Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου ενημερώνει τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές, ότι διατίθενται οι αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστή για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. 

Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

Διάθεση Αιτήσεων Μεταβολών Ποδοσφαιριστών περιόδου 2018 - 2019.
Η Ε.Π.Σ. Έβρου, ενόψει της έναρξης της νέας μεταγραφικής περιόδου 2018 – 2019, ενημερώνει τα σωματεία – μέλη, ποδοσφαιριστές της :
ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ : Παρελήφθησαν και διατίθενται τα νέα έντυπα αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών από τη γραμματεία της Ένωσης για τα σωματεία της Αλεξανδρούπολης, για τα σωματεία της περιοχής Σουφλίου από τον κ. Καραγιάννη Χρήστο, για τα σωματεία της περιοχής Διδυμοτείχου από τον κ. Γκαρέλη Ευάγγελο και για τα σωματεία της περιοχής Ορεστιάδας από τον κ. Βαρσαμακίδη Δημήτριο προς τρία ( 3 ) ευρώ έκαστο. 
Τα σωματεία θα καταθέτουν στην ΤΡΆΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΏΣ και στο λογαριασμό της Ένωσης 5354021630696 το αντίτιμο των αιτήσεων και θα προσκομίζουν το καταθετήριο προκειμένου να παραλάβουν τον ανάλογο αριθμό Α.Μ.Π.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια